4 απλά tips για την ασφάλεια των κατοικίδιών σας στο αυτοκίνητο

Η Nissan παρέχει μια σειρά συμβουλών για ασφαλή μεταφορά

  • -
  • -
4 απλά tips για την ασφάλεια των κατοικίδιών σας στο αυτοκίνητο
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

 Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ο σκύλος, χθες 26 Αυγούστου γιορτάζε στο πλαίσιο της “National Dog Day”, η οποία γνωρίζει μεγάλη δημοφιλία στις ΗΠΑ.

 Στο πλαίσιο αυτό, η Nissan παραθέτει μια σειρά συμβουλών η υιοθέτηση των οποίων θα παρέχει στο κατοικίδιό σας ασφαλή μετακίνηση.

Τα 4 απλά “tips” της μάρκας:

Αγκράφα: Ένας συνιστώμενος τρόπος για να ασφαλίσετε ένα κατοικίδιο ζώο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα λουρί τύπου σαμαριού στο κατοικίδιο,  στη θέση του πίσω καθίσματος. Περάστε τη ζώνη ασφαλείας μέσω ενός βρόχου στην πλάτη του σαμαριού ή κάτω από αυτή, συμβουλευόμενοι πάντοτε το εγχειρίδιο πληροφοριών του σαμαριού, σχετικά με την σωστή χρήση του, εντός του αυτοκινήτου.   Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για να διασφαλιστεί ότι τα σκυλιά μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους παραμένουν καθισμένα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΔΟΚΙΜΗ LONG-TERM: NISSAN QASHQAI 1.3T 160 PS DCT

Πρόσδεση: Μια άλλη επιλογή είναι η  πρόσδεση των  κατοικίδιων ζώων, που συχνά αναφέρεται ως ζώνη ασφαλείας κατοικίδιου. Αυτός ο τύπος συγκράτησης προσφέρει μια ανέξοδη και γρήγορη λύση για την ασφάλεια των κατοικίδιων. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το σύστημα συγκράτησης  προσαρμόζεται στο κολάρο ή το σαμάρι  του κατοικίδιου ζώου και συχνά προσαρτάται στο όχημά σας είτε περνώντας στην πόρπη της ζώνης ασφαλείας  ή στην  ειδική υποδοχή για το παιδικό κάθισμα, βοηθώντας τον σκύλο σας να μην κινείται μέσα στο όχημα.

Κλουβιά μεταφοράς : Η χρήση ενός ασφαλούς κλουβιού μεταφοράς  κατοικιδίων είναι ένας άλλος τρόπος για να ταξιδέψετε με ασφάλεια, παρέα με τον αγαπημένο σας σκύλο.  Τα μικρότερα σκυλιά μπορούν να φιλοξενηθούν σε ένα φορητό  κλουβί που μπορεί να ασφαλιστεί στα πίσω καθίσματα  χρησιμοποιώντας τις  ζώνες ασφαλείας και σε συνδυασμό με μαξιλάρια για να περιοριστεί η κίνηση. Τα μικρότερα κλουβιά  μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα,  πίσω από ένα από τα μπροστινά καθίσματα. Τα μεσαία και μεγαλόσωμα κατοικίδια ζώα πρέπει να τοποθετούνται σε ένα ανθεκτικό κλουβί  που θα ασφαλίζεται στον χώρο αποσκευών σε SUV ή φορτηγά. Και στις δύο περιπτώσεις, το κλουβί πρέπει να στερεωθεί στο όχημα όσο το δυνατόν ασφαλέστερα.

Διαχωρισμός περιοχών : Τα διαχωριστικά της περιοχής του φορτίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διατηρήσουν τα κατοικίδια ζώα πίσω από την τελευταία σειρά καθισμάτων ενός SUV. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα μεγαλόσωμα σκυλιά μακριά από το χώρο των επιβατών, ενόσω  ταξιδεύετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...