Η Porsche Taycan Turbo S δέχεται ήδη το πρώτο της φρεσκάρισμα

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο γίνεται ακόμα πιο γρήγορο

  • -
  • -

Αν και έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνος από την παρουσίαση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Porsche, ενώ οι πωλήσεις ξεκίνησαν στα τέλη του 2019, η γερμανική εταιρία έχει ήδη για εμάς ένα καινούργιο δελτίο τύπου με αναβαθμίσεις που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από τον ερχόμενο Οκτώβρη και μετά.

Να ξεκινήσουμε με τον τομέα των επιδόσεων, καθώς η κορυφαία έκδοση Turbo S γίνεται ταχύτερη στο σπριντ του 0-200 km/h κατά 0,2 δευτερόλεπτα, με την όλη διαδικασία να διαρκεί μόλις 9,6 sec, με την προϋπόθεση πως χρησιμοποιείται το Launch Control. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η Taycan Turbo S να είναι ταχύτερη και στο σπριντ των 400 μέτρων, με χρόνο 10,7 sec. Βελτίωση της τάξης του 0,1 δευτερολέπτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η PORSCHE TAYCAN ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ «ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Στον προαιρετικό εξοπλισμό τώρα βρίσκουμε έγχρωμο head-up display, το οποίο δίνει την δυνατότητα προβολής του navigation, μετρητή ενέργειας, καθώς και προεπιλεγμένα setup από τον οδηγό. Είναι χωρισμένο σε τρία μέρη, με το κύριο μέρος και την οθόνη που περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν την κατάσταση του αυτοκινήτου, να συνοδεύονται από μία εξατομικευμένη περιοχή που δίνει την δυνατότητα προβολής κλήσεων ή φωνητικών εντολών για παράδειγμα.
taycan

Επίσης, προστίθεται μία λειτουργία Smartlift, στον βασικό εξοπλισμό, αρκεί το όχημα να εξοπλίζεται με ρυθμιζόμενη αερανάρτηση. Αυτή επιτρέπει στον οδηγό να προγραμματίσει από πριν πότε θα ενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα ανύψωσης του εμπρός μέρους. Επίσης, οι μηχανικοί της Porsche αναφέρουν, πως ρυθμίζει το ύψος του οχήματος, ενώ αυτό βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο, με στόχο τον τέλειο συνδυασμό απόδοσης και άνεσης.

Στις αλλαγές περιλαμβάνεται και ένας προαιρετικός φορητός φορτιστής, ο οποίος μειώνει τον χρόνο ανεφοδιασμού στο μισό, καθώς η μέγιστη τάση αυξάνεται από τα 11 kW, στα 22 kW.

Τέλος, το ψηφιακό ράδιο έρχεται στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ υπάρχει και ένα προαιρετικό πακέτο Carbon Sport Design για όλες την εκδόσεις του μοντέλου. Παράλληλα, είναι διαθέσιμες επτά καινούργιες χρωματικές επιλογές.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να παραγγείλουν την ανανεωμένη Taycan από τα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ τα ίδια τα οχήματα θα φτάσουν στις αντιπροσωπείες περίπου ένα μήνα αργότερα.
taycan-back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...