Toyota H2+ Concept: Παντρεύοντας το παρελθόν με το μέλλον

Αν και δεν πρόκειται για επίσημο concept της Toyota, είναι μία ρεαλιστική ματιά, στο πως θα μπορούσε να δείχνει ένα σπορ κουπέ της ιαπωνικής εταιρίας την σήμερον ημέρα

  • -
  • -

Το Toyota H2+ Concept, αν και δεν υπάρχει στον πραγματικό κόσμο, παρά μόνο στον εικονικό, είναι ένα σκίτσο βασισμένο σε μοντέλα του παρελθόντος του Ιάπωνα κατασκευαστή, με πινελιές από την σημερινή φιλοσοφία στο design.
h2+

Ο δημιουργός του παραπάνω concept, David Gallego, χρησιμοποίησε ως πηγή έμπνευσης μοντέλα όπως το Supra 4ης γενιάς, καθώς και το θρυλικό 2000GT. Αν και εκ πρώτης όψεως το H2+ φέρνει αρκετά σε supercar, έχει σχεδιαστεί με στόχο ένα αρκετά ευρύχωρο εσωτερικό, που θυμίζει την Koenigsegg Gemera, με την μόνη διαφορά να έγκειται στο γεγονός πως στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τρεις θέσεις για τους επιβάτες, σε αντίθεση με τις τέσσερις της Gemera.

Η διάταξη έχει ως εξής: Δύο θέσεις μπροστά και μία πίσω. Μάλιστα οι δύο θέσεις για τους επιβάτες μπορούν να αφαιρεθούν, έτσι ώστε να αυξηθεί ο αποθηκευτικός χώρος.
h2+

Εξωτερικά, η επιβλητική σχεδίαση αποτελείται από πολλές γωνίες και κοψίματα, ενώ το μπροστά μέρος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον χάρη στα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, που διακρίνονται για την φουτουριστική τους σχεδίαση, ενώ έχουν ενσωματωμένες κάμερες, καθώς και αισθητήρες.

Εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος με επιθετική σχεδίαση στα φώτα, τα οποία θυμίζουν το σχήμα της μάσκας του τωρινού Toyota Aygo. 

Πως θα σας φαινόταν να περάσει ένα μοντέλο παρόμοιας φιλοσοφίας στην παραγωγή;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...