Κατάφερε το νέο Ford Bronco να διασχίσει τους ογκώδεις βράχους; (video)

Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι ένα άτυπο… διαγώνισμα για την απόσπαση του τίτλου “off-roader”

  • -
  • -

Μεγάλη είναι η προσμονή για το λανσάρισμα του νέου Ford Bronco, το οποίο παρουσιάστηκε από την μπλε οβάλ μάρκα στις 13 Ιουλίου.

Οι προπαραγγελίες έχουν πάρει φωτιά, μιας και έχουν ανέλθει σε 230.000, ένας αριθμός… εξωφρενικός πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που θα το δούμε στους δρόμους την άνοιξη 2021.

 AYTO EINAI TO NEO FORD BRONCO

Μέχρι τότε, η Ford δεν κάθεται με… σταυρωμένα χέρια, αλλά υποβάλει την, επερχόμενη, 6η γενιά του «σκληροπυρηνικού» off-roader (σ.σ. πρωτότυπα) σε μια πληθώρα απαιτητικών δοκιμών, στις οποίες το μοντέλο καλείται να αποδείξει πως συνιστά έναν άξιο αντίπαλο για τα Wrangler και Gladiator.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν αποδείχθηκε στην πράξη. Αυτό διότι σε τεστ που πραγματοποιήθηκε στον ιδιαίτερα απαιτητικό δρόμο Rubicon Trail της Καλιφόρνια, ο οποίος θεωρείται ως η πιο ενδεικτική διαδρομή για την διαπίστευση ενός μοντέλου ως “off-roader”, το Bronco κατέληξε… παροπλισμένο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το Bronco δεν μπόρεσε να διασχίσει τους ογκώδεις βράχους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης, βέβαια, ενδέχεται να έχει και ο οδηγός ο οποίος δεν επέλεξε την πιο κατάλληλη… οδό.

Πηγή πληροφοριών και εικόνων: Bronco6g.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...