Πόσες παραγγελίες λέτε πήρε η Ford για το Bronco μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες;

Το νέο σκληροπυρηνικό off-roader από την Ford έχει γίνει ανάρπαστο πριν καν κυκλοφορήσει

  • -
  • -

Σύμφωνα με το forum Bronco6G, η Ford έχει δεχθεί περίπου 230.000 παραγγελίες για το νέο Bronco, που παρουσιάστηκε διαδικτυακά στις 13 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα μόλις 2 εβδομάδων, γεγονός που θα έπρεπε να χαροποιεί ιδιαίτερα την Ford, καθώς και να κάνει τους ανθρώπους στα κεντρικά της Jeep, να ανησυχούν.

Η είδηση έρχεται περίπου μία βδομάδα μετά την δήλωση στελέχους της Ford στο αμερικανικό Car and Driver, πως η ζήτηση αποδεικνύεται τόσο μεγάλη, που μπορεί μερικοί πελάτες να μην παραλάβουν το δικό τους Bronco πριν το 2022. Πρόσθεσε μάλιστα, πως οι πρώτες παραδόσεις σε αγοραστές, έχουν προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2021.

bronco-first-edition

Και οι 3.500 μονάδες της έκδοσης First Edition κατοχυρώθηκαν γρήγορα, με την Ford να αναγκάζεται να διπλασιάσει την παραγωγή και να φτάνει τα 7.000 αυτοκίνητα. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη έκδοση που είχε εξωπραγματική ζήτηση.

ΈΠΕΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ FORD ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BRONCO

Βέβαια, οι 230.000 παραγγελίες δεν σημαίνει ότι μεταφράζονται και στον αντίστοιχο αριθμό πωλήσεων. Αυτό συμβαίνει γιατί οι επίδοξοι αγοραστές ναι μεν χρειάζεται να καταθέσουν ποσό 100 δολαρίων για την κατοχύρωση μίας παραγγελίας, αλλά το ποσό αυτό επιστρέφεται πίσω σε περίπτωση που το θελήσουν, καθώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβρη για να μπορέσουν να μετατρέψουν την δήλωση ενδιαφέροντος σε κανονική παραγγελία μέσω μίας αντιπροσωπείας της αρεσκείας τους.

Όπως και να ‘χει, η αποδοχή του νέου Bronco από τον κόσμο της αυτοκίνησης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από θετική, γεγονός για το οποίο είμαστε σίγουροι πως οι άνθρωποι της Ford είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.
BRONCO-BACK

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...