Διέρρευσαν εικόνες του Peugeot 3008 facelift

Αν και το μοντέλο θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη, χάρη στον κόσμο του ίντερνετ έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες

  • -
  • -

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει καθυστερήσει τις παρουσιάσεις αρκετών νέων μοντέλων, οι αυτοκινητοβιομηχανίες κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο από πιθανές διαρροές πληροφοριών των νέων τους δημιουργημάτων. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Peugeot, με εικόνες του ανασχεδιασμένου SUV της, 3008, να έχουν κυκλοφορήσει στο Forum-Peugeot.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ PEUGEOT 3008

Αν και το φρεσκαρισμένο 3008 προοριζόταν να παρουσιαστεί πριν το καλοκαίρι, ο COVID-19 ανάγκασε την γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να μεταθέσει το επίσημο λανσάρισμα του για το φθινόπωρο.

2021-Peugeot-3008-5

Από τις φωτογραφίες, είναι εμφανές πως η Peugeot θέλει να φέρει στο SUV της τη νέα σχεδιαστική νόρμα, όπως τη γνωρίσαμε στα νέα 208 και 2008. Στο μπροστινό μέρος του νέου 3008, βλέπουμε να υιοθετούνται οι «κλασικοί» τώρα πια για τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας, φωτεινοί χαυλιόδοντες, που λειτουργούν ως φώτα ημέρας και φλας. Βρίσκονται κάτω από νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία ενώνονται με ανασχεδιασμένη, μεγαλύτερη γρίλια. Όλος ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει φαρδύνει με στόχο την διοχέτευση του αέρα στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι μικρότερες, με την πιο αξιοσημείωτη σε σχέση με το τωρινό μοντέλο να είναι τα ελαφρώς ανασχεδιασμένα φώτα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές επίσης παραμένουν ελάχιστες, με την κύρια να είναι η μεγαλύτερη οθόνη της κεντρικής κονσόλας.

2021-Peugeot-3008-3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...