Ανάκληση Audi A4, A5, A6, A7 & Q5

Για αντικατάσταση της γεννήτριας-μίζας

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός  Εισαγωγέας  των αυτοκινήτων AUDI στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων AUDI μοντέλα A4, A5, A6, A7 και Q5.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 306 οχήματα, παραγωγής από τον Μάιο 2017 έως τον Μάρτιο 2020. Σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να διεισδύσει υγρασία στο κέλυφος της γεννήτριας-μίζας, µε αποτέλεσμα, υπό δυσμενείς συνθήκες, να προκληθεί βραχυκύκλωμα στο εξάρτημα.

Από την συνεπαγόμενη τοπική υπερθέρμανση δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και η εκδήλωση πυρκαγιάς. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και σε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service AUDI της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει αντικατάσταση της γεννήτριας-μίζας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών AUDI στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...