Jeep και Γιουβέντους γιορτάζουν ακόμη ένα πρωτάθλημα

Το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της “Juve” συνέπεσε με την αποκάλυψη των πρώτων Plug-in Hybrid μοντέλων της Jeep, Renegade και Compass

  • -
  • -

"Παραμάζωμα” έχει πάρει η Γιουβέντους τα πρωταθλήματα στην Ιταλία, μιας και με τη χθεσινή νίκη επί της Σαμπντόρια εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο της Serie A, δύο αγωνιστικές μάλιστα πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Στους εορτασμούς των “Bianconeri” συμμετέχει ενεργά και η Jeep, επίσημος χορηγός της ομάδας του Τορίνο, η οποία μόλις λίγες μέρες πριν παρουσίασε τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα, Jeep Renegade και Compass.

Η Jeep βρίσκεται στο πλευρό της Juventus από την περίοδο 2012-2013, και ως εκ τούτου πιστώνεται μεγάλο μέρος του ιδιαίτερα εντυπωσιακού «σερί» των 9 συνεχόμενων Πρωταθλημάτων, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

  Οι δύο εταίροι έχουν πανηγυρίζει την κατάκτηση 16 τίτλων μεταξύ των οποίων του Πρωταθλήματος της Serie A, του Coppa Italia και του Supercoppa Italia, γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ PLUG IN HYBRID JEEP RENEGADE & COMPASS

Παράλληλα η Juventus είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 1.600 νίκες στη Serie A με τον θρυλικό τερματοφύλακα της, Gianluigi Buffon, να θέτει και ο ίδιος ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ με 648 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα ως αρχηγός της ομάδας.

Όσον αφορά τέλος τα νέα Plug-in-Hybrid μοντέλα Renegade 4xe και Compass 4xe, αυτά προσφέρονται στις εκδόσεις Limited, S και Trailhawk, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα τον προσεχή Σεπτέμβριο, με τιμή εκκίνησης κάτω από 40.000 ευρώ (προ φόρων). Αυτό σημαίνει ότι δικαιούνται επιδότησης και φοροαπαλλαγών ως εταιρικά αυτοκίνητα.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...