Lamborghini Urus: Σε ρωσικά “χέρια” ο υπ’ αριθμόν 10.000 "ταύρος"

Οι επιδόσεις και το design του μοντέλου φαίνεται πως έτυχαν ευρείας δημοφιλίας

  • -
  • -

Δύο χρόνια μετρά ο «σημαιοφόρος» της Lamborghini στον πλανήτη των SUV, Urus.

Και παρ’ όλο που οι επικριτές των οχημάτων ελευθέρου χρόνου κάνουν λόγο για αλλοίωση του DNA της ιταλικής μάρκας, η απήχηση του μοντέλου τους έχει διαψεύσει.

Αυτό διότι πριν λίγες μέρες κατασκευάστηκε το υπ’ αριθμόν 10.000 αντίτυπο, το οποίο προορίζεται για το γκαράζ ενός οδηγού από τη Ρωσία. Ο συγκεκριμένο κύριος προτίμησε το νέο Nero Noctis Matt (μαύρο) χρώμα συνοδευόμενο από ένα ανθρακονημάτινο πακέτο, ενώ στο εσωτερικό, «κλικ» του έκανε η διχρωμία μαύρο-πορτοκαλί.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ URUS ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ο κάτοχος της ιστορικής, βάσει αριθμού πλαισίου, Urus, ίσως κατέφευγε σε μια διαφορετική χρωματική επιλογή -όχι πως η συγκεκριμένη είναι άσχημη- αν… γνώριζε για το ολοκαίνουριο χρωματικό πακέτο που λάνσαρε η μάρκα τον περασμένο Ιούνιο. Ο λόγος για ένα εντυπωσιακό Urus Pearl Capsule, το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από τους κλασσικούς πλην εμβληματικούς χρωματισμούς της φίρμας.

Ο ιταλικός «ταύρος» διακρίνεται για τις επιδόσεις του, όπως μαρτυρούν τα 3,6 sec για το 0-100 km/h,  τα 12,8 sec για το 0-200 km/h και η τελική ταχύτητα των 305 km/h. Όλα τα παραπάνω είναι απόρροια του 4.0 V8 twin-turbo, μέγιστης ισχύος 650 ίππων στις 6.800 rpm και ροπής 850 Nm από τις 2.250 rpm. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...