Η Bugatti Chiron Pur Sport στην “καρδιά” της Ευρώπης

Το γαλλικό hypercar τροφοδοτείται από έναν W16, απόδοσης 1.500 ίππων

  • -
  • -

Με τις ευρωπαϊκές χώρες εξακολουθεί να συστήνεται η νέα Bugatti Chiron Pur Sport, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Tour γνωριμίας της με το πιστό κοινό της μάρκας.

Τελευταία, προσώρας, στάση του γαλλικού hypercar συνιστά το Βέλγιο και δη η διοικητική έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βρυξέλλες. Το μοντέλο στάθμευσε στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, στην περιοχή Elsene-Ixelles, όπου εδρεύει η Bugatti Βρυξελλών.

Οι οπαδοί της μάρκας μπόρεσαν ν’ απολαύσουν το μοντέλο σε ένα εκ των μεγαλύτερων εκθεσιακών κέντρων πανευρωπαϊκά, 120 τετραγωνικών μέτρων. «H Chiron Pur Sport αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα επιδόσεων, με όρους σπορ διάθεσης, ευελιξίας και άνεσης. Η σχεδίαση εναρμονίζεται άριστα με την τεχνική. Πρόκειται για ένα αριστούργημα», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Bugatti Brussels, David Favest.

Ως πρεσβευτής της μάρκας στο Βέλγιο, η Bugatti Βρυξελλών διατηρεί μια αγαστή και ιδιαίτερα στενή συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία από το 2005.

Υπενθυμίζεται πως η Chiron Pur Sport τροφοδοτείται από έναν W16 κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων, θα κατασκευαστεί σε μόλις 60 μονάδες, ενώ θα φέρει τιμή εκκίνησης 3 εκ. ευρώ, προ φόρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...