Στα "αζήτητα" μια πραγματικά μοναδική Ferrari

Αδυνατεί να βρει σπίτι, παρόλο που είναι σε εξαιρετική κατάσταση

  • -
  • -

Σε… απόγνωση βρίσκεται μια Ferrari, στην κοινότητα Woodlands του Texas, καθώς, εδώ και πολύ καιρό, αδυνατεί να βρει κάτοχο.

Ο λόγος για μία one-off Ferrari SP30, η οποία κατασκευάσθηκε το 2012 κατόπιν παραγγελίας του Ινδού δισεκατομμυριούχου Cheerag Arya. Το σπάνιο μοντέλο βασίζεται στη Ferrari 599 GTΟ, αν και ευδιάκριτες είναι και οι στιλιστικές επιρροές από την F12 Berlinetta.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΝΟΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ F12 BBi

Προκειμένου, μάλιστα, να πωληθεί, έχουν διενεργηθεί κάποιες επίμονες προσπάθειες, μεταξύ των οποίων η μεταφορά της από… κατάστημα σε κατάστημα. Ειδικότερα, πρώτη φορά την είδαμε τον Σεπτέμβριο του 2018 στην αντιπροσωπεία υπερπολυτελών αυτοκινήτων Crave Luxury Auto, ενώ μετά από μερικούς μήνες «ταξίδεψε» σε μια εκδήλωση δημοπρασίας της RM Sotheby’s, χωρίς όμως αντίκρισμα. Έκτοτε προστέθηκε ξανά στη λίστα της διαδικτυακής ιστοσελίδας της Crave Luxury Auto, η οποία τονίζει πως το μοντέλο έχει μόλις 165 Km.

Σημειώνεται πως το μοντέλο φορά ένα 6λιτρο V12 μοτέρ, με την κίνηση να μεταδίδεται μέσω ενός αυτόματου 6τάχυτου κιβωτίου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...