“Unboring Rides” με το Σπύρο Μαργαρίτη και το νέο SUV Peugeot 2008

Σε μια διαφορετική διαδρομή

  • -
  • -

Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός Σπύρος Μαργαρίτης παρουσιάζει το SUV Peugeot 2008 σε μια διαφορετική διαδρομή πολλών ταχυτήτων και απρόοπτων προορισμών. Ο παραγωγός συναντά ανθρώπους που κάνουν το «απρόσμενο» κομμάτι της ζωής τους, επιλέγουν το διαφορετικό, δε φοβούνται την αλλαγή και μας γνωρίζουν την Ελλάδα με τη δύναμη των τεσσάρων τροχών.

Προσωπικότητες με πρωτότυπες προσωπικές ιστορίες, συναντώνται με το Σπύρο Μαργαρίτη και πραγματοποιούν «Unboring Rides» στην Ελλάδα, οι οποίες συνοδεύονται από μια ισορροπημένη αφήγηση και περιήγηση, με χιούμορ και ευαισθησία. Στην αφήγηση θίγονται ζητήματα προσωπικών επιλογών, ονείρων και προτύπων.

Η συγκεκριμένη σειρά διαδρομών σχεδιάζεται αποκλειστικά και μόνο για το ψηφιακό περιβάλλον και ξεκινά με τον δημοφιλή αθλητή Δημήτρη Θεοδωρακάκο, το μοναδικό Έλληνα δρομέα, ο οποίος έχει αναδειχθεί νικητής στους δυσκολότερους αγώνες της χώρας.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στα 16 του χρόνια ξεκινάει να ασχολείται με την κωπηλασία, επιτυγχάνοντας γρήγορα να εκπροσωπεί τη χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις. Το 2005 στρέφεται στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, όπου επίσης ταχύτατα επιτυγχάνει πολλαπλές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, με  χαρακτηριστικότερη όλων την καλύτερη επίδοση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, το 2010. Όντας σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, κάνει νέα ανατροπή και στρέφεται στο ορεινό τρέξιμο και επί 10 συναπτά έτη αναδεικνύεται νικητής σε κάθε αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα από 5 έως 80χλμ.

Ο Σπύρος Μαργαρίτης και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στο πρώτο «Unboring Ride» συναντώνται στην Πάρνηθα, σε ένα ταξίδι μέσα στα πεύκα και τη φυσική αρμονία, με όχημα το νέο SUV Peugeot 2008, το καλύτερο όχημα πόλης, το οποίο είναι ιδανικό για αποδράσεις και περιπέτεια. Στη Λίμνη Μπελέτσι, οι δυο άνδρες συζητούν για την αθλητική πορεία του δρομέα Δημήτρη Θεοδωρακάκου, ενώ κάνουν μία απόπειρα ορεινού τρεξίματος, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές του Σπύρου Μαργαρίτη!

Το πλέον φιλικό προς το περιβάλλον όχημα SUV Peugeot 2008 ταξιδεύει σε ειδυλλιακά τοπία της φύσης, ενώ ο Σπύρος Μαργαρίτης μας συστήνει ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...