General Tire: Το νέο Grabber AT³ με νέο μίγμα γόμας

Προσφέρει βελτιωμένο κράτημα στο βρεγμένο και αντίσταση στην φθορά σύμφωνα με τον κατασκευαστή

  • -
  • -

Το νέο ελαστικό Grabber AT³ της General Tire, το οποίο απευθύνεται σε οχήματα SUV, pick-up και 4x4, διαθέτει νέο μίγμα την γόμα του που υπόσχεται καλύτερη απόδοση στο βρεγμένο και αντίσταση στη φθορά στην εκτός δρόμου οδήγηση, σε επιφάνειες όπως κοφτερό χαλίκι, βράχια και πέτρες.

Στις διαθέσιμες διαστάσεις έχουν προστεθεί δύο παραπάνω μεγέθη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, έχοντας αυτή τη στιγμή δυνατότητα τοποθέτησης του συγκεκριμένου ελαστικού σε ζάντες διαμέτρου από 15 ίντσες εώς και 22 ίντσες. Επίσης τα διαθέσιμα πλάτυ κυμαίνονται μεταξύ 195 και 315 χιλιοστών.

 

Νέες διαστάσεις

Η General Tire παράγει τα ελαστικά Grabber AT³ για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, προσφέροντας 73 προϊόντα για ζάντες με διαμέτρους μεταξύ 15 και 22 ιντσών, πλάτη πέλματος που κυμαίνονται μεταξύ 195 και 315 χιλιοστών και εγκρίσεις για ταχύτητες, έως 240 χλμ/ω. Οι νέες διαστάσεις για οχήματα υψηλής απόδοσης είναι 275/45 R 21 110V XL και 275 / 40R22 108V XL FR. Η General Tire στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση της γκάμας προϊόντων της το επόμενο έτος.

Κατά τη διάρκεια του ωφέλιμου ζωής τους, η General Tire ελέγχει συνεχώς με μετρήσεις την απόδοση των ελαστικών της και την προσαρμόζει, ώστε να αντικατοπτρίζει τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία κατασκευής ελαστικών. Ως αποτέλεσμα, η χρήση νέων τεχνολογιών αποτελεί ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...