5 λόγοι που το ΚΟΝΑ Hybrid αποτελεί ξένοιαστη και οικονομική λύση

Η υβριδική εκδοχή του Hyundai Kona συνδυάζει την άνεση με την οικονομία κατά τη μετακίνηση στην πόλη, αλλά και εκτός

  • -
  • -

Το Hyundai Kona ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή του σχεδίαση, με την κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία να έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία από διαφορετικούς σχεδιαστικούς οίκους. Η έκδοση Hybrid, υιοθετεί την δοκιμασμένη και καταξιωμένη υβριδική τεχνολογία iONIQ, που του χαρίζει εξαιρετική κατανάλωση και υψηλό επίπεδο άνεσης.

Ας δούμε τους πέντε λόγους που η πλήρης υβριδική τεχνολογία του Kona Hybrid προσφέρει ξένοιαστη και οικονομική οδήγηση στην πόλη, αλλά και εκτός:

1. 45% χαμηλότερη κατανάλωση από μικρούς turbo κινητήρες εντός πόλης, όπου το KONA Hybrid ενεργοποιεί εκτεταμένα την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση.
2. Η ηλεκτροκίνησή του είναι αυτοφορτιζόμενη, απαλλαγμένη από το άγχος της φόρτισης.
3. Η υβριδική μπαταρία του είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου με υψηλή αξιοπιστία, ενώ καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία Εργοστασιακή Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 8 ετών.
4. Οικονομική τακτική συντήρηση (στα επίπεδα μικρού βενζινοκίνητου) με ελαχιστοποιημένα κόστη κυκλοφορίας αλλά και καταπόνησης από φθορές στα φρένα.
5. Προνοητική εξοικονόμηση καυσίμου, χάρη στις τεχνολογίες ECO-DAS που αξιοποιούν εκ των προτέρων επικείμενες ανηφορικές ή κατηφορικές κλίσεις, για αποδοτικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας του ΚΟΝΑ Hybrid.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...