Ηλεκτρικά ποδήλατα από την Kosmocar

Η Kosmoride θα προσφέρει και υπηρεσίες after sales

  • -
  • -

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, η Kosmocar ανακοίνωσε την έναρξη εισαγωγής και διάθεσης στην Ελλάδα ηλεκτρικών ποδηλάτων (e-Bikes), υπό τον διακριτικό εμπορικό τίτλο Kosmoride. Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη νέων μορφών αστικής μετακίνησης, παράλληλα με την προστασία του περιβάλλοντος. 

Κορυφαίες μάρκες e-Bikes απ’ όλο τον κόσμο, θα είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές με ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales, σε ένα εκτενές δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Η αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου θα γίνει πιο συμφέρουσα μετά την αναμενόμενη κρατική επιδότηση, στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης της ηλεκτροκίνησης

Η Kosmoride παρείχε e-Bikes στη συμβολική ποδηλατοδρομία, που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και η ΚΕΔΕ στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Δεκάδες Δήμαρχοι από την Αττική και όλη την Ελλάδα, ποδηλάτισαν με e-Bikes της Kosmoride από την Πλατεία Κοτζιά μέχρι τον Εθνικό Κήπο, διασχίζοντας το κέντρο της Αθήνας. Στο πνεύμα της ημέρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο μεγάλων ποδηλατόδρομων στην Αθήνα

Στο πλαίσιο της νέας δραστηριότητας στα e-Bikes, η Kosmoride θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Έχει ήδη συνάψει τις σχετικές συμφωνίες και θα εκπροσωπεί στα καταστήματά της, μερικές από τις κορυφαίες μάρκες e-Bikes στον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...