Η Ιταλία μέσα από το παράθυρο ενός Jeep (video)

Ένα οδοιπορικό στα απίστευτης ομορφιάς μέρη που μπορείς να φθάσεις με ένα αυθεντικό 4x4

  • -
  • -

Συνυφασμένη με την ελευθερία και την περιπέτεια, η Jeep, διαχρονικά έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με το φυσικό περιβάλλον. Με τους ανθρώπους στην Ευρώπη να επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς, και τα ταξίδια να είναι εφικτά και πάλι, η Jeep με ένα ξεχωριστό video θυμίζει το μεγαλείο της φύσης, τη γοητεία του ταξιδιού, αλλά και τη μοναδική οπτική του κόσμου μέσα από το παράθυρο ενός αυθεντικού Jeep.

Ξεκινώντας από την Ιταλία, η Jeep, ταξιδεύει στα μαγευτικά βουνά της χώρας που αποτελούν πόλο έλξης για όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ, τους φυσιολάτρες και βέβαια τους φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ COMPASS ΜΕ 1.3 TURBO

Μετά το video, «Η επιστροφή της φύσης», που έδειξε τον τρόπο με τον οποίον η φύση ανακατέλαβε ζωτικό χώρο στα αστικά κέντρα λόγω της απαγόρευσης της κίνησης, τώρα η Jeep μας μεταφέρει σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ιταλίας. Η αρχή γίνεται με διάσημους ορεινούς όγκους που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, χάρη στην εξαιρετική ομορφιά τους, αλλά και την πλούσια πανίδα και χλωρίδα που φιλοξενούν. Το διάσημο Punta Loretto στα 2.000μ. υψόμετρο στην Αόστα -αγαπημένος προορισμός των έμπειρων σκιέρ- και τα μαγευτικά Fossa del Lupo και Οrsomarso στη Καλαβρία είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά σημεία που επισκέπτεται το νέο video της Jeep. Οι μεγάλες κλίσεις, το λασπώδες ή χιονισμένο έδαφος και τα δύσκολα περάσματα κάνουν απλά πιο απολαυστική την όλη εμπειρία για τον οδηγό και τους επιβάτες ενός αυθεντικού Jeep.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...