Νέο Jeep Compass 1.3 Turbo με 130 και 150 ίππους

Τον Ιούνιο αναμένεται στην ελληνική αγορά

  • -
  • -

Παράλληλα με την έναρξη παραγωγής του Jeep Compass στο εργοστάσιο του Melfi στην Ιταλία, προστέθηκε και ένας νέος κινητήρας στη γκάμα του SUV. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος τούρμπο κινητήρας βενζίνης 1,3 λίτρων με απόδοση 130 ή 150 ίππων είναι διαθέσιμος και συνδυάζεται στην μεν πρώτη περίπτωση ισχύος με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και στη δεύτερη με αυτόματο διπλού συμπλέκτη DDCT (Dual Dry Clutch Transmission).
Και στις δυο περιπτώσεις η ροπή ανέρχεται στα 270 Nm, ενώ ο κινητήρας καλύπτει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 6D Final.

Ένας ακόμα νεοτερισμός, είναι ο συνδυασμός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με την 2κίνητη έκδοση, για πρώτη φορά μάλιστα. Αυτές οι νέες εκδόσεις αναμένονται στην ελληνική αγορά μέσα στο Ιούνιο, με τις τιμές να ανακοινώνονται στο άμεσο μέλλον.

Εκτός από το νέο κινητήρα, το Compass αποκτά νέες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης, αλλά και στην ανάρτηση, όπου χρησιμοποιούνται αμορτισέρ τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Damping), τα οποία περιορίζουν τις κλίσεις του αμαξώματος, χωρίς καμία παραχώρηση στον τομέα της άνεσης.

  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...