"Αθόρυβο" ντριφτ με την Porsche Taycan (VIDEO)

Ντριφτάρει η νέα αμιγώς ηλεκτρική Porsche Taycan; Και πως είναι να πλαγιολισθαίνεις αθόρυβα;

  • -
  • -

Η Porsche Taycan διαθέτει εντυπωσιακές προδιαγραφές, με το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, τις οποίες συνδυάζει με μεγάλη αυτονομία. Αποτελεί ένα κορυφαίο σύγχρονο δείγμα της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων σήμερα. Αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους της αυτοκίνησης. Μπορεί να ντριφτάρει; Η απάντηση έρχεται από το βρετανικό Autocar, το οποίο και προσπάθησε να εξακριβώσει κατά πόσο είναι εφικτή η πλαγιολίσθηση με την ηλεκτρική Taycan.

Έτσι λοιπόν, σε ασφαλές περιβάλλον πίστας, ο δημοσιογράφος του περιοδικού προσπάθησε να ντριφτάρει σε βρεγμένο επιφάνεια. Όπως διαπιστώνει κανείς από το βίντεο, μόνο εύκολο δεν είναι. Σε αυτό συμβάλλει το σύστημα τετρακίνησης της Porsche, το οποίο φροντίζει να μην ανοίγει η τροχιά της Taycan. Παρόλα αυτά, επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα, το Sport, αποδείχθηκε ότι μπορεί κανείς να προκαλέσει πλαγιολίσθηση και με τους τέσσερις τροχούς να σπινάρουν.

Σημειώστε, ότι η Taycan παίρνει δύναμη από δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 670 ίππους και εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 3 sec).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...