Kymco X-Town CT300i ABS: Mega scooter με κάτω από 4.000 ευρώ

Επίπεδο πάτωμα, σέλα δύο επιπέδων και πλούσιος εξοπλισμός

  • -
  • -

Δυναμική παρουσία στην κατηγορία των mega scooter χαρίζει στην Kymco το X-Town CT300i και μάλιστα με ιδιαίτερα προσιτή τιμή: 3.995 ευρώ. Το X-Town CT είναι εξελιγμένο στο κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία. Το επίπεδο πάτωμα, εκτός από το μεγάλο και άνετο χώρο που προσφέρει για τα πόδια του αναβάτη, δίνει και τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο, κάτι απόλυτα χρήσιμο στην καθημερινότητά μας.

Η σχεδίαση παραπέμπει στη χαρακτηριστική εταιρική εικόνα των mega-scooter πολυτελείας της Kymco. Η μελετημένη κατασκευή σε φέρινγκ και ζελατίνα προσφέρει την προστασία που απαιτείται, με το μοντέρνο στυλ του X-Town CT να τονίζεται από τα νέα full LED φωτιστικά σώματα, τη σέλα δύο επιπέδων, τα μεγάλα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και τις ευμεγέθεις αεροδυναμικές χειρολαβές για τη στήριξη του συνεπιβάτη. Σήμα κατατεθέν για την Kymco, η ποιότητα βαφής και συναρμογής υλικών βρίσκεται υπεράνω πάσας κριτικής. 

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 77 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 77 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Ευρύχωρο και καλά εξοπλισμένο

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου (fullface) αφήνοντας χώρο και για πολλά άλλα αντικείμενα, ενώ η παροχή ρεύματος (θύρα USB) βρίσκεται σε άμεσα προσβάσιμο σημείο πάνω στο τιμόνι. Τα όργανα απαρτίζονται από στροφόμετρο & ταχύμετρο σε αναλογική μορφή, με μια μεγάλη και ευκρινέστατη οθόνη LCD ανάμεσά τους να παρέχει όλες τις απαιτούμενες ενδείξεις. Ο εξοπλισμός ξεφεύγει από τα στάνταρ της κατηγορίας, περιλαμβάνοντας από κεντρικό σταντ -πέραν του πλαϊνού- και ρυθμιζόμενες μανέτες έως φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο και κλειδαριά ασφαλείας με μαγνητική λειτουργία. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ βρίσκεται στα 10,5 λίτρα, το οποίο μεταφράζεται σε αυτονομία που εύκολα μπορεί να ξεπεράσει τα 250 χιλιόμετρα. Και το καλό είναι πως ο ανεφοδιασμός γίνεται μέσω τάπας πλήρωσης καυσίμου που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι, άρα δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας και η σχετική ταλαιπωρία του “άνοιξε/κλείσε, κατέβα/ανέβα”.

Δυνατό και ασφαλές

O υγρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας των 276cc αποδίδει 23 ίππους και 25Nm ροπής, τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του γραμμικά από τις χαμηλές στροφές. Η αυτόματη μετάδοση CVT διαθέτει τις ρυθμίσεις και τις βελτιώσεις που υπογράφουν μια απόλυτα βελούδινη λειτουργία, καθιστώντας την καθημερινή χρήση απολαυστική. Οι αλουμινένιοι τροχοί των 13 ιντσών προσφέρουν μοναδική ευελιξία στην αστική χρήση, ενώ τα δύο ευμεγέθη δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας δικάναλο ABS της Bosch. Ενεργοποιούνται με σωληνάκια “υψηλής”, τα οποία εγγυώνται απροβλημάτιστη λειτουργία ακόμα και στην πλέον σκληρή χρήση.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει:

Σχάρα

Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα

Eπίπεδο πάτωμα

Πλήρη ψηφιακό-αναλογικό πίνακα οργάνων με στροφόμετρο

Κεντρικό διακόπτη με αντικλεπτική προστασία

Φώτα τεχνολογίας full LED

Αλάρμ

Δισκόφρενα μπροστά και πίσω με σωληνάκια υψηλής πίεσης

Δικάναλο ABS Bosch τελευταίας γενιάς

Zάντες αλουμινίου

Ρυθμιζόμενες μανέτες

Παροχή ρεύματος με θύρα USB

Ντουλαπάκι στο τιμόνι

Αναδιπλούμενο γάντζο

Ένδειξη service

To νέο X-Town CT300i ABS καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η προτεινόμενη τιμή πώλησης είναι στα 3.995€ και εναλλακτικά μπορεί να  αποπληρωθεί και σε δόσεις μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...