Η νέα... κανονικότητα στο Μετρό Με μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις

Η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε το κέντρο ελέγχου λειτουργίας στο σταθμό του Συντάγματος

  • -
  • -

«Θετική» χαρακτήρισε την πρώτη εικόνα από τη λειτουργία του Μετρό μετά την άρση του περιορισμού στις μετακινήσεις, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε μαζί με τον Υφυπουργό, Γιάννη Κεφαλογιάννη, το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν σημαντικούς σταθμούς ανταποκρίσεων του Μετρό με τα αστικά λεωφορεία, προκειμένου να διαπιστώσουν την εφαρμογή των μέτρων ενάντια στη μετάδοση του κορονοϊού.

«Οι πολίτες μέχρι στιγμής ανταποκρίνονται με σοβαρότητα στα νέα μέτρα και τα δρομολόγια φαίνεται ότι γίνονται με σωστή συχνότητα ώστε να μην έχουμε φαινόμενα συνωστισμού», δήλωσε ο κ. Καραμανλής. «Οι βοηθοί επιβατών και οι σημάνσεις που έχουμε βάλει, διευκολύνουν πολύ την κατάσταση».

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να επιδεικνύουν την ίδια ευσυνειδησία, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν μάσκα όταν μπαίνουν στο μετρό, στο λεωφορείο, στο ταξί, καταλήγοντας: «Τηρούμε τους κανόνες, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας και τους εαυτούς μας. Μένουμε ασφαλείς!»

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...