Μία Mercedes G-Wagen μεταμορφώθηκε σε σπίτι!

Ο γνωστός οίκος Lorinser μετέτρεψε μία Mercedes G-Wagen σε… σπίτι, κάνοντας το γερμανικό τζιπ ιδανικό για κάθε είδους εξόρμηση

  • -
  • -

Μετά από αρκετές εβδομάδες ακολουθώντας τη λογική του «μένουμε σπίτι» οι περισσότεροι περιμένουμε τη στιγμή που θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους. Σίγουρα, το ταξίδι και η διαμονή δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αν είχαμε το κατάλληλο αυτοκίνητο στη διάθεση μας θα μπορούσαμε να κινηθούμε ανεξάρτητοι χωρίς περιορισμούς!

Όπως η Mercedes G-Wagen, η οποία το 1993 αποτέλεσε μέλος του ελβετικού στρατού. Πριν από λίγο καιρό, το αυτοκίνητο έφθασε στα εργαστήρια του οίκου Lorinser, ο οποίος και την μεταμόρφωσε σε ένα κινητό σπίτι για δύο άτομα. Και μάλιστα απόλυτα βιώσιμο, αφού περιλαμβάνει κρεβάτι, ντουλάπες, φούρνο μικροκυμάτων, νεροχύτη με τρεχούμενο νερό, τραπέζι για φαγητό, αποθηκευτικούς χώρους, δεξαμενή νερού και οροφή για να μπαίνει φως τη νύχτα. Μπορεί να μην έχει μπάνιο, αλλα διαθέτει ντουζιέρα στο εξωτερικό μέρος, η οποία μάλιστα παίρνει νερό που μπορεί να ζεσταθεί από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Το χρώμα του αμαξώματος είναι πράσινο-γκρι ματ και τα ελαστικά της BF Goodrich all-terrain. Παράλληλα, η σκληρή οροφή έχει κύριο θέμα έναν χάρτη, ενισχύοντας τον εκδρομικό χαρακτήρα της Mercedes. Επίσης, διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και επιπλέον ρεζέρβα! Ο κινητήρας είναι ο γνωστός 2.300 cc της Mercedes, απόδοσης 116 ίππων και το κιβώτιο αυτόματο τεσσάρων σχέσεων.

Όσοι… ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι 80.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, ενώ το κόστος αγγίζει 69.900 ευρώ. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά με μία κίνηση αγοράζεται αυτοκίνητο και σπίτι μαζί!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...