Chatting με τη Fiat και τον Luca Napolitano!

Με έναν πρωτοποριακό τρόπο η Fiat κάνει χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και έρχεται κοντά στο κοινό της

  • -
  • -

Η Fiat χρησιμοποίησε τη σύγχρονη τεχνολογία και με έναν πρωτοποριακό για την αυτοκινητοβιομηχανία τρόπο προσπαθεί να βρίσκεται πιο κοντά στο κοινό της. Μέσα από τη σειρά «Chatting με τη Fiat», η ιταλική εταιρεία θα δημιουργήσει μία σειρά από βίντεο στα οποία θα έρχονται απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν οι φίλοι της Fiat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το εντυπωσιακό στοιχείο της όλης ιστορίας είναι ότι στα ερωτήματα θα απαντά ο επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, Luca Napolitano!
Τα videos της σειράς θα πραγματοποιούνται μέσω ενός smartphone στο σπίτι του ισχυρού άντρα της Fiat σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες ασφάλειας που ισχύουν. Δύο φορές το μήνα το σχετικό video θα αναρτάται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Fiat με στόχο να δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού, αλλά και νέες πληροφορίες σχετικές με το ηλεκτρικό 500.

Στο πρώτο βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παραπάνω, απαντώνται ερωτήσεις σχετικά με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Fiat, αναφορικά με την αυτονομία, το κόστος κτήσης, αλλά και το χρόνο παράδοσης. Στόχος της ιταλικής εταιρείας είναι να έρθει κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους σχετικά με το νέο μοντέλο.
Το σύστημα βασίζεται σε τεχνολογία της LivePerson, ενώ εξελίχθηκε ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές άμεση επικοινωνία με την εταιρεία, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...