Φτιάξε μία Bugatti μόνος σου!

Δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις μία Bugatti Veyron; Κανένα πρόβλημα! Αν συνδυάσεις την ευρηματικότητα με την κακογουστιά, μπορείς να δημιουργήσεις ένα… Bugaudi!!!

  • -
  • -

Με 700.000 δολάρια μπορεί κανείς να αγοράσει μία μεταχειρισμένη Bugatti Veyron. Φυσικά, το συγκεκριμένο ποσό παραμένει αστρονομικό για την συντριπτική πλειονότητα του κόσμου. Όμως, κάποιος λάτρης της Bugatti δεν μπορούσε να… συγκρατήσει το πάθος του για τη Veyron και αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή. Έτσι, κατασκεύασε μία (ο θεός να την κάνει) ρέπλικα της Veyron, επάνω στο αμάξωμα ενός Audi TT. Στην εμπρός μάσκα δημιούργησε κάτι που μοιάζει με το χαρακτηριστικό πέταλο της Bugatti, ενώ έβαψε τα φωτιστικά σώματα και το καπό στο μοτίβο της Veyron. Το ίδιο έκανε και με τις ζάντες αλουμινίου που βάφτηκαν σε μαύρο χρώμα και στο αμάξωμα με τη διχρωμία κόκκινου-μαύρου.

Εκεί που ο κάτοχος του αυτοκινήτου έδωσε… τον καλύτερο του εαυτό, ήταν στο πίσω μέρος. Τοποθέτησε μία τεραστίων διαστάσεων αεροτομή, η οποία φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με Veyron. Και θέλετε να ακούσετε το καλύτερο; Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι προς πώληση και μάλιστα σε μία τιμή της τάξεως των 21.000 ευρώ! Είμαστε περίεργοι να μάθουμε αν θα υπάρξει ενδιαφερόμενος…

[ΠΗΓΗ: CARSCOOPS]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...