Πρόστιμο 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για τους "εκδρομείς"

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά άρχισαν ήδη εντατικοί έλεγχοι από την αστυνομία

  • -
  • -

Την αυστηροποίηση των ελέγχων της αστυνομίας στις εθνικές οδούς αλλά και άλλους οδικούς άξονες, ενόψει της Μ. Εβδομάδας, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι οι έλεγχοι στα διόδια και σε άλλα σημεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού έχουν γίνει πιο εντατικοί από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Απριλίου.

Κάθε παραβάτης θα τιμωρείται με διπλάσιο πρόστιμο, δηλαδή 300 ευρώ, με αφαίρεση των πινακίδων του οχήματος για 60 ημέρες, ενώ θα υποχρεώνεται να επιστρέψει στην αφετηρία του. Οι εντατικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι τη λήξη του μέτρου των περιορισμών στην κυκλοφορία (που αυτή τη στιγμή είναι το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου) και θα επεκταθούν σε λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς λεωφορείων κλπ. 

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι όσοι επιλέξουν να φύγουν από τα αστικά κέντρα όπου εργάζονται για τη μόνιμη κατοικία τους στην επαρχία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα παραμείνουν αποκλεισμένοι εκεί και δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους, το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα χαρακτήρισε «fake news» δημοσιεύματα για σχέδιο σταδιακής άρσης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...