O Messi και άλλοι θρύλοι της μπάλας βάζουν "γκολ" στον κορονοϊό (video)

Διάσημοι ποδοσφαιριστές του σήμερα και του χθες ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να δώσουν συμβουλές προστασίας και να στείλουν μήνυμα ελπίδας

  • -
  • -

Πώς το είχε πει ο Gary Lineker; «Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα με 22 παίκτες που κυνηγούν την μπάλα και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί». Τώρα ήρθε η στιγμή που ό,τι και να γίνει τις επόμενες εβδομάδες η ανθρωπότητα θα βγει νικήτρια στη μάχη απέναντι στον COVID-19.

Η FIFA σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δημοσιοποίησε ένα video με συμβουλές που δίνουν άσοι της «ασπρόμαυρης θεάς».

Στο μήνυμα μάλιστα αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ και της Εθνικής Βραζιλίας Alisson Becker μας μιλά για το πλύσιμο των χεριών, η Αμερικανίδα Carli Lloyd για το πώς φταρνιζόμαστε ή βήχουμε στον αγκώνα μας, ο Αργεντίνος Lionel Messi για το να μην αγγίζουμε το πρόσωπό μας, η Κινέζα Han Duan για τις αποστάσεις που πρέπει να διατηρούμε ο ένας από τον άλλον και o Καμερουνέζος Samuel Eto’o για το τι να κάνουμε αν έχουμε ύποπτα συμπτώματα.

Αν τηρήσουμε όλοι μας αυτούς τους κανόνες, σύντομα όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν και θα μπορέσουμε να φωνάξουμε και πάλι «γκοοοοοοολ»!





ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...