Οι καλές ειδήσεις της ημέρας

Υπάρχει η δυσκολία του Κορονοϊού, υπάρχουν όμως και καλά νέα

  • -
  • -

Ζούμε μία παγκόσμια μάχη κόντρα σε μια πανδημία. Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις περιορισμού της κυκλοφορίας. Ας δούμε όμως το ποτήρι μισογεμάτο. Το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας δεν είναι τιμωρία, αποφασίστηκε και εφαρμόζεται για να μας προστατέψει. Και φαίνεται πως τα μέτρα που έχει πάρει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση, μέχρι στιγμής έχουν αποτέλεσμα. Όπως επεσήμανε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Σκάι, «με βάση πρόσφατα δεδομένα από το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, η Ελλάδα είναι μία από τις 2-3 χώρες που φαίνεται πως θα πάει καλύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού, κάτι που αποδίδεται στην έγκαιρη λήψη μέτρων». Και όχι μόνον! Δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο κάνουν λόγο για 69 φάρμακα που ίσως έχουν αποτέλεσμα κατά του κορονοϊού, και 20 από αυτά βρίσκονται ήδη σε κλινικές δοκιμές.

Υπάρχουν και μερικές ακόμη θετικές ειδήσεις από το χώρο της Αυτοκίνησης – και όχι μόνον. Πατήστε στα links για περισσότερα:

Σύμφωνα με τη Volkswagen, το ηλεκτρικό ID.3 θα έχει χαμηλότερο κόστος αγοράς/χρήσης από ένα συμβατικό αυτοκίνητο βενζίνης ή diesel

#μένουμε_σπίτι. Ευκαιρία να θυμηθούμε 5 μικρά GTI της δεκαετίας του ‘90s που αγαπήσαμε…

Ήρθε πιο κοντά το ψηφιακό κράτος - Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του gov.gr

#μένουμε_σπίτι και παρακολουθούμε κλασικές Car Movies. Για σήμερα, προτείνουμε το Mad Max: Ο εκδικητής της νύχτας

Και μην ξεχνάτε: μπορείτε να διαβάστε όλα τα νέα της ημέρας, στην ενότητα car news.

#μένουμε_ σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...