Κορονοϊός: Πώς θα λειτουργούν οι εκθέσεις και τα συνεργεία αυτοκινήτων

Όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι θέλουν να αγοράσουν καινούριο ή να συντηρήσουν το αυτοκίνητό τους

  • -
  • -

Τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας, περιλαμβάνουν το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020. Σε αυτά περιλαμβάνονται και οι εκθέσεις των αντιπροσωπειών, όχι όμως τα συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Μιλήσαμε με στελέχη διαφόρων αντιπροσωπειών, για τις αλλαγές που φέρνουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Όπως μας είπε ο κ. Γιώργος Καρανικόλας, της Ford Car Center (Λεωφ. Αμφιθέας & Πεντέλης 46), η διαδικασία για το συνεργείο θα γίνεται όπως πριν: μέσω τηλεφώνου ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κλείνει ραντεβού για προγραμματισμένο ή έκτακτο σέρβις. Όπως σε όλες τις αντιπροσωπείες Ford, έτσι και στην Car Center τηρούνται όλα τα μέτρα προφύλαξης που περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο προστασίας και ασφαλείας “No Touch Contacting Business” που ανακοίνωσε η Ford.

Ο κ. Καρανικόλας μας είπε ότι με δεδομένη την πτώση της κίνησης στα συνεργεία κατά περίπου 40%, η διαδικασία απολύμανσης των αυτοκινήτων δεν επιφέρει καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των επισκευών και στην παράδοσή τους στους πελάτες της Ford.

Τι γίνεται με τις κλειστές εκθέσεις αυτοκινήτων; Όσον αφορά την έκθεση, το τηλεφωνικό κέντρο της Car Center (2109428157) θα εξακολουθήσει να λειτουργεί και πωλητές θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους κάθε πληροφορία για τα μοντέλα της Ford (τιμές, εξοπλισμό, χρηματοδοτικά προγράμματα κλπ).

Κανονικά θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν και τα συνεργεία στην FMS (Αλ. Παπαδιαμάντη 4, Α.Ι.Ρέντη – Νίκαια), η οποία προσφέρει σέρβις σε όλες σχεδόν τις μάρκες και δραστηριοποιείται ως επίσημος διανομέας των Fiat, Hyundai, Kia. Όπως μας ενημέρωσαν, το συνεργείο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά (2111038800), με το ίδιο καθεστώς εξυπηρέτησης όπως και πριν.

Μέσω τηλεφώνου αλλά και ηλεκτρονικά θα εξακολουθήσουν να κλείνουν ραντεβού οι πελάτες της Citroen Ωμέγα Ελλάς (Λεωφόρος Μεσογείων 487 Αγ. Παρασκευή 2106015005 και Λεωφόρος Κηφισού 158 Σεπόλια 2105121505). Όπως μας ενημέρωσαν και στα συνεργεία τους παρατηρείται μειωμένη διέλευση, λόγω της γενικής κατάστασης, με την εξυπηρέτηση των πελατών να γίνεται πάντως κανονικά και χωρίς καθυστερήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κορονοϊός: 4 βήματα που θωρακίζουν το αυτοκίνητο μας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...