Μία ιδέα από το νέο Hyundai i20 N

Ένα προωθητικό βίντεο αποκάλυψε τη σιλουέτα ενός ιδιαίτερου i20 προκαλώντας ερωτηματικά αν πρόκειται για το νέο i20 N ή για την έκδοση N Line

  • -
  • -

H Hyundai Αυστρίας δημοσίευσε ένα προωθητικό βίντεο για το καινούργιο i20. Αυτό φυσικά και δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού οι εικόνες της νεότερης γενιάς του κορεάτικου μοντέλου έχουν δημοσιευθεί εδώ και αρκετό από την επίσημη Hyundai. Όμως, το στοιχείο που προκάλεσε το ενδιαφέρον των περισσοτέρων ήταν το τέλος του βίντεο, από το οποίο ξεπρόβαλλε μία σιλουέτα καλυμμένη στη σκιά, η οποία δεν απεικονίζει με ένα κοινό i20.

Το μάτι πέφτει αμέσως στις διαφορετικές ζάντες αλουμινίου, αλλά και στους μεγαλύτερων διαστάσεων τροχούς, ενώ η κόκκινη γραμμή στα πλαϊνά μαρσπιέ παραπέμπει σε γρήγορη έκδοση του κορεάτικου μοντέλου. Οι τονισμένοι θόλοι, οι διαφοροποιημένοι προφυλακτήρες και η αεροτομή στην 5η πόρτα δημιουργούν φυσικά συνειρμούς με την πολυαναμενόμενη εκδοχή από το τμήμα του N Division.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για έκδοση N Line ή για την κορυφαία και σκληροπυρηνική εκδοχή της σειράς. Πολλοί θεωρούν ότι η πρώτη θα παρουσιαστεί αρχικά, για να ακολουθήσει το i20 N αργότερα. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσίαση του συγκεκριμένου μοντέλου είναι δεδομένη, με τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου να έχουν ξεκινήσει από το Μάιο του προηγούμενου έτους. Σημειώστε, ότι το i20 Nαναμένεται να έχει τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με περισσότερους από 200 ίππους, με τους τεχνικούς της Hyundai να δίνουν όπως και στην περίπτωση του i30, ιδιαίτερη σημασία στην ανάρτηση και το στήσιμο του κορυφαίου i20. Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται να γίνει μέσα στο τρέχον έτος, ενώ είναι γνωστό ότι το επόμενο μοντέλο που θα αποκτήσει το χαρακτηριστικό «N», θα είναι το Tuscon!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...