Ματαιώνεται η έκθεση της Γενεύης λόγω κορονoϊού

Η κυβέρνηση της Ελβετίας ανακοίνωσε ότι δεν θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις άνω των 1.000 συμμετεχόντων

  • -
  • -

Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονoϊού στη χώρα να έχουν φθάσει τα 9, η κυβέρνηση της Ελβετίας αποφάσισε να ματαιώσει κάθε μεγάλη εκδήλωση. Η απαγόρευση ισχύει για όλες τις εκδηλώσεις με τουλάχιστον 1.000 συμμετέχοντες, έως την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Προφανώς η απαγόρευση περιλαμβάνει και το μεγάλο αυτοκινητικό ραντεβού της χρονιάς, την έκθεση της Γενεύης, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 3 έως τις 15 Μαρτίου, συγκεντρώνοντας περίπου 600.000 επισκέπτες.

Για τις εκδηλώσεις με λιγότερους από 1.000 συμμετέχοντες, οι διοργανωτές καλούνται να αποφασίσουν από κοινού με τις τοπικές αρχές για το αν θα γίνουν ή θα ματαιωθούν.

Για μεγάλο οικονομικό κόστος για τους διοργανωτές και τους εκθέτες που προκύπτει από την ματαίωση της έκθεσης, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Maurice Turrettini. «Λυπούμαστε για την εξέλιξη, όμως η υγεία όλων των συμμετεχόντων αποτελεί προτεραιότητα τόσο δική μας όσο και των εκθετών. Η ματαίωση της έκθεσης προκαλεί τεράστιες ζημίες στους κατασκευαστές που επένδυσαν μεγάλα ποσά για την παρουσία τους στη Γενεύη. Εντούτοις, θεωρούμε ότι κατανοούν την κατάσταση», σχολίασε ο κ. Turrettini.

Οι διοργανωτές της έκθεσης ανακοίνωσαν ότι όσοι αγόρασαν εισιτήριο θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...