Νέα μονάδα Skoda στην Αγία Παρασκευή

Η SP Motors εντάχθηκε στο δίκτυο της Kosmocar-Skoda

  • -
  • -

Με έδρα επί της Λεωφόρου Μεσογείων 478-480, λειτουργεί η SP Motors, μέλος του δικτύου της Kosmocar-Skoda. Στις εγκαταστάσεις φιλοξενείται έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Skoda, τμήματα αξεσουάρ και ανταλλακτικών, συνεργείο, φανοποιείο και φανοβαφείο.

Η SP Motors καταλαμβάνει συνολική έκταση 2.000 τ.μ. και είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της Skoda Auto, συνδυάζοντας κορυφαία λειτουργικότητα με πολύ ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: O CEO ΤΗΣ SKODA ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ GOCAR ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ

Η SP Motors αντιπροσωπεύει το επιχειρηματικό όραμα των Βασίλη Σαρλή και Γιάννη Παπαϊωάννου, δύο επαγγελματιών με εμπειρία δεκαετιών στο χώρο του αυτοκινήτου. Εντυπωσιασμένοι από την πιο δημιουργική φάση της Skoda στη σύγχρονη ιστορία της και με κοινό όραμα τη λειτουργία μίας κάθετης μονάδας που θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, οι δύο επιχειρηματίες φιλοδοξούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα.

Η SP Motors έχει έδρα στη Λεωφ. Μεσογείων 478-480, στην Αγία Παρασκευή, στο ρεύμα από Αθήνα προς Μεσόγεια. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6000044, e-mail info@spmotors.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...