Πρωτιές για την Peugeot

Επί τρία μάλιστα, αφού κατέκτησε στη Βρετανία ισάριθμα βραβεία που αφορούν τους εταιρικούς στόλους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  • -
  • -

Με το δεξί ξεκίνησε η Peugeot το 2020, κατακτώντας τρία βραβεία από το περιοδικό Company Car and Van, που ασχολείται με τα εταιρικά αυτοκίνητα.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot e-208 πήρε τον τίτλο του “Small EV of the Year 2020”. «Το PEUGEOT e-208 είναι το πιο ελκυστικό, συναρπαστικό, στιλάτο και απολαυστικό αυτοκίνητο σε ολόκληρη την κατηγορία, ενώ ήδη φαίνεται ότι καταγράφει και σημαντική δυναμική στις εταιρικές πωλήσεις» δήλωσε ο Andrew Walker εκδότης του περιοδικού.

Τον τίτλο “Medium Car of the Year 2020” κατέκτησε το νέο και ελκυστικό Peugeot 508. Ο εκδότης του περιοδικού Company Car and Van χαρακτήρισε το PEUGEOT 508 ως τη συνολικά καλύτερη πρόταση στην κατηγορία. «Σήμερα πολλά αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους αλλά το PEUGEOT 508 αντιστέκεται σε αυτή την τάση και προσφέρει πρωταγωνιστική εμφάνιση και οικονομία αλλά και την πρακτικότητα που ένας οδηγός περιμένει από το αυτοκίνητό του».

Στην κατηγορία “Small Van of the Year 2020” κυριάρχησε το Peugeot Partner van και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύοντας ότι οι Γάλλοι γνωρίζουν καλά τα μυστικά της επιτυχίας στην κατηγορία των μικρών επαγγελματικών οχημάτων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...