3-ήμερο εκδηλώσεων στην Άμφισσσα

Για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

  • -
  • -

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2010 και στα πλαίσια ευαισθητοποίησης των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας, ο Δήμος Άμφισσας διοργανώνει 3-ήμερο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Μια από αυτές είναι η έκθεση φωτογραφίας με θέμα : «ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ & ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ»

Παράλληλα θα γίνονται δραστηριότητες όπως : live rock, προβολή ταινιών, θεατρικό δρώμενο, αστροπαρατήρηση, εικαστική προσέγγιση ανακυκλώσιμων υλικών & πηλού, παροχή υλικού ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε κιόσκι του Δήμου Άμφισσας στη πλατεία Ησαία.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα.

Τις εκδηλώσεις κάνει ο Δήμος Άμφισσας και το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Άμφισσας, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας, τους φωτορεπόρτερ του Phasma news ,το Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Φωκίδας, τον Ορειβατικό Σύλλογο Άμφισσας, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Φωκίδας, τα σχολεία Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Άμφισσας, το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Άμφισσας, το Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Φωκίδας, το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Άμφισσας και το ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Νομού Φωκίδας

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...