Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα το νέο Peugeot 208

Το γαλλικό σουπερμίνι συγκέντρωσε στην ψηφοφορία 412 βαθμούς

  • -
  • -

Το νέο Peugeot 208 αναδείχθηκε το «Αυτοκίνητο του 2020» από τον δημοσιογραφικό θεσμό “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα” σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 10 Δεκεμβρίου σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων της Αθήνας.

Τα 26 μέλη της επιτροπής έδωσαν στο γαλλικό σουπερμίνι 412 βαθμούς, έναντι 396 του Kia XCeed που κατέλαβε τη δεύτερη θέση και 329 του Renault Clio που κατέλαβε την 3η.

Το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Γιάννης Συγγελίδης, Γιώργος Συγγελίδης και Πέτρος Πιπερίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ PEUGEOT 208 1.2 TURBO 100 PS


 

Κατά την παραλαβή του βραβείου, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιάννης Συγγελίδης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του θεσμού που τίμησαν με την ψήφο τους το νέο Peugeot 208 και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις εταιρείες του ανταγωνισμού. 

Το νέο Peugeot 208 ξεχωρίζει κατ αρχήν για το τολμηρό design του και την επιιθετική του προσωπικότητα. Επιπλέον, προσφέρει στους πελάτες της μάρκας την δυνατότητα της επιλογής καθώς διατίθεται με κινητήρες πετρελαίου, βενζίνης αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία έως 340km. Στο εσωτερικό καινοτομεί με το νέας γενιάς Peugeot i-Cockpit το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D καθώς και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Τέλος, το νέο Peugeot 208 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον περιορισμό των εκπομπών του CO2 χάρη στη μείωση βάρους, στα βελτιωμένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του, στη μειωμένη αντίσταση κύλισης και στην βελτιστοποίηση λειτουργίας κινητήρα. 

Έχοντας ήδη ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ελληνική αγορά και όντας διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο Επισημων διανομέων της Peugeot πανελλαδικά, το νέο Peugeot έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες παραγγελίες, προδιαγράφοντας μια εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία.  

Το Peugeot 208 βρίσκεται στην τελική επτάδα και για το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο του 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...