Το δίκτυο της Jeep ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα υβριδικά Renegade και Compass

Ολοκληρωμένο πλάνο εκπαίδευσης από την FCA Greece στους συμβούλους πωλήσεων

  • -
  • -
Το δίκτυο της Jeep ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα υβριδικά Renegade και Compass

Οι νέες τεχνολογίες στους τομείς της συνδεσιμότητας και της ηλεκτροκίνησης βρέθηκαν στο επίκεντρο των σεμιναρίων εκπαίδευσης του ελληνικού δικτύου της Jeep. Το 2020 είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την αμερικάνικη μάρκα, καθώς θα λανσάρει μέχρι τα μέσα του έτους τα δύο πρώτα της plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, το Renegade και το Compass.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η FCA Greece υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο πλάνο εκπαίδευσης της ομάδας συμβούλων πωλήσεων της Jeep, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να ενημερωθεί και να απολαύσει  στο μέγιστο βαθμό τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Τη σειρά ηλεκτρονικών εκπαιδεύσεων και ενημερώσεων ήρθε να επιστεγάσει μια ξεχωριστή διήμερη εκπαίδευση της ομάδας συμβούλων πωλήσεων της Jeep στην Αράχοβα και στους Δελφούς, όπου αναλύθηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει η νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων Uconnect Box-Connectivity με το χρήστη να έχει στη διάθεση του μια σειρά εφαρμογών, η οποία διευκολύνει και κάνει πιο ασφαλή τη χρήση του αυτοκινήτου του. Η νέα γενιά συνδεσιμότητας εκτός από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ενημερώνουν τις αρχές σε περίπτωση π.χ. ενός ατυχήματος, περιλαμβάνουν και λύσεις όπως ο εντοπισμός τελευταίας θέσης στάθμευσης του αυτοκινήτου, οι προηγμένες υπηρεσίες πλοήγησης, η ενημέρωση της κατάστασης του αυτοκινήτου (πίεση ελαστικών, ποιότητα λιπαντικού κινητήρα, κτλ.) ή ακόμα και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη.

EXΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ

Τα αναβαθμισμένα επίπεδα συνδεσιμότητας θα αναδειχθούν πλήρως στις plug-in Hybrid εκδόσεις των Renegade και Compass, οι οποίες αναμένεται να λανσαριστούν στα τέλη του 1ου 6μηνου του 2020. Τα πρώτα plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep θα προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα της μάρκας, ενώ επιπλέον θα έχουν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα διαθέτουν συνδυαστική ιπποδύναμη άνω των 200 ίππων, δυνατότητα τετρακίνησης μέσω του τοποθετημένου στον πίσω άξονα ηλεκτρικό μοτέρ (σύστημα Jeep eAWD), δυνατότητα κίνησης αμιγώς με ηλεκτρισμό, αλλά και εκπομπών ρύπων στα επίπεδα των μόλις 50γρμ./χλμ. Τα πλεονεκτήματα που φέρνει αυτή η τεχνολογία, αλλά και γενικότερα οι επιλογές των ηλεκτρικών ή υβριδικών μοντέλων στην καθημερινή χρήση, τόσο για το χρήστη, όσο και για το περιβάλλον αναλύθηκαν ώστε η ομάδα συμβούλων πωλήσεων της Jeep να μπορεί να προτείνει στους καταναλωτές την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.  

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...