Εκδηλώσεις στα Χανιά

Για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

  • -
  • -

Σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος διοργανώνει το τμήμα περιβάλλοντος και πρασίνου του Δήμου Χανίων. Στις 4 και 5 Ιουνίου θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο στο θερινό κινηματογράφο «Κήπος», η ταινία «HOME» του Yann Arthus-Bertrand.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο "Κήπος" θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, στην οποία θα γίνει και η απονομή βραβείων, επαίνων και συμβολικών δώρων σε μαθητές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που συμμετείχαν στις φυτεύσεις και σε καθαρισμό πάρκων, σχολείων, κοινόχρηστων χώρων πρασίνου, κ.λ.π., που πραγματοποιήθηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Την ίδια ημέρα θα μοιραστούν λουλούδια σε πολίτες

Στους δημότες των Χανίων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τον πιο όμορφο κήπο, μπαλκόνι, ακάλυπτο χώρο, είσοδο πολυκατοικιών καθώς και για τον καλλωπισμό χώρων στην παλιά πόλη των Χανίων, θα δοθούν βραβεία, έπαινοι και συμβολικά δώρα (λουλούδι μέσα σε τσάντα από ανακυκλώσιμο υλικό).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...