Ένα εκατομμύριο σημεία φόρτισης έως το 2030!

Αυτό είναι το όραμα της Angela Merkel για τη Γερμανία

  • -
  • -

Τα μέτρα για την άμεση προώθηση της ηλεκτροκίνησης θα συζητήσει με στελέχη της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας η Angela Merkel, το απόγευμα της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου. Μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματός της, η Γερμανίδα Καγκελάριος αναφέρθηκε στη συμβολή τόσο της πολιτείας όσο και του ιδιωτικού τομέα ώστε να αναπτυχθεί η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Στόχος είναι, όπως δήλωσε, τα σημεία φόρτισης να φθάσουν το 1 εκατ. έως το 2030, με χρηματοδότηση της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από τη δική του πλευρά, το γερμανικό κράτος θα δώσει οικονομικά κίνητρα, όπως επιδότηση, για την αγορά αυτοκινήτων μηδενικών ρύπων.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 71 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 71 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του πακέτου για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, το οποίο ανακοίνωσε η κυβέρνηση του μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στη συνάντηση με τα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας θα συζητηθεί επίσης το ποια θα είναι η επίδραση της στροφής προς την ηλεκτροκίνηση στο εργατικό δυναμικό που απασχολείται στα εργοστάσια της χώρας. «Στην ψηφιακή εποχή η διαχείριση των δεδομένων παίζει σημαντικό ρόλο», ανέφερε επίσης η Merkel. «Μας απασχολεί η προστασία αυτών των δεδομένων».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...