Το ρωσικό gymkhana βάζει τα γυαλιά στον Ken Block (vid)

Πώς λίγα παραισθησιογόνα μανιτάρια μπορούν να σε μετατρέψουν σε master του drift

  • -
  • -

Εντάξει, υπερβάλλουμε. Δεν βάζει τα γυαλιά στον Ken, ούτε σε ποιότητα παραγωγής ούτε σε οδηγικές ικανότητες, πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι το 11λεπτο βίντεο της ομάδας Russian Gymkhana είναι κάτι παραπάνω από άρτιο!

Η εν λόγω ομάδα παραγωγής, αυτοπροσδιορίζεται ως ότι ασχολείται με “Cars, Projects, Tricks” και είναι ιδιαίτερα γνωστή στη χώρα καταγωγής της, αλλά και ανά τον κόσμο. Έχει φτιάξει μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες κατασκευές και video, ενώ συνολικά δεν φείδεται ποιότητος, ιδεών και εκπλήξεων!

Το συγκεκριμένο video είναι εξαιρετικά καλογυρισμένο, με ένα άρτιο σενάριο, ενώ τελικά και οι «μηχανές» που πρωταγωνιστούν κάθε άλλο παρά αδιάφορες περνούν… Το καλύτερο στοιχείο του video πάντως, αν θέλετε τη γνώμη μας –που τη θέλετε αλλιώς δεν θα μας διαβάζατε- είναι ότι επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις στον θεατή.

Ξεκινά δείχνοντας ένα follower που βλέπει τα video με τα εντυπωσιακά κόλπα που εκτελούν τα μέλη της Russian Gymkhana, αλλά αφήνει τον υπολογιστή για να πάει στο δάσος να μαζέψει μανιτάρια με την - σε άθλια κατάσταση - σακαράκα που χρησιμοποιεί.

Εκεί θα βρει και θα δοκιμάσει ένα παραισθησιογόνο μανιτάρι και εκεί αρχίζει η ονειρική περιπλάνησή του στο χώρο του drift και του gymkhana έχοντας συντροφιά άκρως εντυπωσιακές κατασκευές, με μια σειρά από σουρεαλιστικές καταστάσεις να ακολουθούν.

Α, έχει και εξαιρετική μουσική επένδυση. Απολαύστε το!

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...