Nissan: “Καταιγισμός” παρουσιάσεων στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (vid)

Η ιαπωνική μάρκα θα παρουσιάσει 14 μοντέλα, ανάμεσα στα οποία το νέο Skyline, το πρωτότυπο IMk και το Nissan GT-R 50th Anniversary

  • -
  • -

«Καταιγισμός» παρουσιάσεων για τη Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο (25/10 – 4/11), με την ιαπωνική μάρκα να έχει προγραμματίσει να συστήσει στους επισκέπτες 14 μοντέλα.

Ανάμεσα σ’ αυτά θα είναι το 100% ηλεκτρικό πρωτότυπο IMk, το Nissan Leaf +, το Serena e-Power, το GT-R, το GT-R 50th Anniversary, το GT-R Nismo 2020 και το νέο Skyline, το οποίο έχει ως highlight το σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT 2.0.


KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 70 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 70 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

 Nissan IMk

 

 Με διαστάσεις 3,43 μέτρα μήκος, 1,51 μ. πλάτος και 1,64 μ. ύψος, το Nissan IMk είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που «προσωποποιεί» το όραμα «Nissan Intelligent Mobility». Είναι αμιγώς ηλεκτρικό, φέρει το σύστημα αυτόνομης οδήγησης ProPILOT και ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της συνδεσιμότητας.

 Serena e-POWER

 

 Το minivan Serena ενσωματώνει μια σειρά προηγμένων νέων τεχνολογιών, όπως το ProPILOT και το e-POWER. Διαθέτει στάνταρ στον εξοπλισμό του μια παλέτα έξυπνων τεχνολογιών ασφάλειας, ενώ ανανεωμένη εμπρόσθια μάσκα του μπορεί και «επικοινωνεί» με αποτελεσματικό τρόπο τις κορυφαίες ιδιότητες του  Serena και του χαρίζει ένα ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα.

 Νέο Nissan Skyline

 

 Το νέο υβριδικό Skyline προσφέρεται πλέον με στάνταρ το ProPILOT 2.0, το οποίο συνδυάζει  την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους,  με την οδήγηση χωρίς χέρια στο τιμόνι σε μια λωρίδα κυκλοφορίας. Το ProPILOT 2.0 λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης του οχήματος για να βοηθήσει στο χειρισμό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με μια προκαθορισμένη διαδρομή, σε καθορισμένους δρόμους. Παράλληλα, για πρώτη φορά,  το σύστημα επιτρέπει την οδήγηση χωρίς ο οδηγός να κρατά το τιμόνι, διατηρώντας την πορεία του οχήματος σε μια λωρίδα.

 Nissan LEAF e +

 

 Έχοντας πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του πριν από λίγους μήνες,  το LEAF e + προσφέρει περισσότερη αυτονομία  και μεγαλύτερες επιδόσεις με ένα νέο κινητήρα. Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας και πυκνότητας, προσφέρει πρόσθετη εμβέλεια άνω του 40% (έως 458 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρότυπο WLTC Japan).

 Nissan GT-R

 Το  Nissan GT-R 2020 αξιοποιεί πλήρως τις αγωνιστικές τεχνολογίες της Nissan για ακόμα μεγαλύτερη επιτάχυνση και καλύτερο χειρισμό των επιδόσεων. Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Nissan θα παρουσιάσει το ανανεωμένο μοντέλο της επετειακής έκδοσης των πενήντα  χρόνων, το  Nissan GT-R  50th  Anniversary , καθώς και το Nissan GT-R NISMO 2020.

 Nissan GT-R 50th  Anniversary

 

 To μοντέλο ειδικής έκδοσης, κατασκευάστηκε ως “φόρος τιμής” στον αριστοκρατικό αλλά συνάμα και σπορ χαρακτήρα του GT-R. Διατίθεται  με αποκλειστικά εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία  και θα προσφέρεται σε χρωματικούς συνδυασμούς οι  οποίοι θα αντιπροσωπεύουν τα κατορθώματα του GT-R στο Ιαπωνικό  GP.

 

 Nissan GT-R NISMO 2020

 

 Το  Nissan GT-R NISMO 2020 διαθέτει ένα μοναδικό στυλ  που αντανακλά την μακροχρόνια αγωνιστική φιλοσοφία του θρυλικού αγωνιστικού οίκου της φίρμας.  Ενσωματώνει πολλές τεχνολογίες, εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με γνώμονα τη βελτίωση της απόδοσής του μέσω της βελτιστοποιημένης  αεροδυναμικής, της ανάρτησης, των συστημάτων μετάδοσης αλλά και κίνησης.

 Με νέους αγωνιστικού τύπου στροβιλοσυμπιεστές, βελτιωμένο έλεγχο αλλαγής ταχυτήτων, ελαφρύτερα εξαρτήματα, μειωμένη συνολική μάζα και  αναβαθμίσεις στα φρένα, τους τροχούς και τα ελαστικά,  το Nissan GT-R NISMO 2020 κατάφερε να μειώσει κατά 2,5 δευτερόλεπτα τον χρόνο στην πίστα δοκιμών και εξέλιξης της Nissan, ενώ η τελική του αγγίζει τα 300 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...