Προνομιακό πρόγραμμα σέρβις από την Peugeot

Το πρόγραμμα Peugeot ServiceGΟ προσφέρεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της μάρκας

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν το αυτοκίνητό τους σε ενδελεχείς υπηρεσίες σέρβις έναντι 135 ευρώ –συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών, του ΦΠΑ και της εργασίας- προσφέρει η Peugeot στους κατόχους αυτοκινήτων της μάρκας 5ετίας και άνω.

Πρόκειται για το προνομιακό πρόγραμμα Peugeot ServiceGO το οποίο προσφέρεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της μάρκας και αφορά της αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και λεπτομερή τεχνικό έλεγχο.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 208 1.5 DIESEL-ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης καθώς και ισάριθμους μήνες εγγύηση εργασιών, με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Peugeot.

Επιπλέον, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης ServiceGO, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο σε περίπτωση βλάβης και ατυχήματος.

Σημειώνεται, τέλος, πως η προσφορά δεν είναι συνδυαστική, δεν αφορά τα μοντέλα Expert και Boxer, καθώς και τα μοντέλα με πετρελαιοκινητήρα.

 Ακολουθεί το πρόγραμμα Peugeot ServiceGO


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...