Δωρεάν τεχνικός έλεγχος από την Peugeot Autoοne

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις βρίσκονται στον Άγιο Θωμά, δίπλα στο «δακτυλίδι»

  • -
  • -

Δωρεάν τεχνικό έλεγχο προσφέρει στους κατόχους Peugeot  η Peugeot Autoone, στον Άγιο Θωμά, δίπλα στο «δακτυλίδι», η οποία από την 1η Αυγούστου ανήκει στο Επίσημο Δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της γαλλικής μάρκας.

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ., η μονάδα πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η γαλλική μάρκα για την άρτια συντήρηση των οχημάτων των κατόχων Peugeot. 

Έχοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, η Autoone διαθέτει τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, πλήθος άρτια εκπαιδευμένων και εξειδικευμένων εργαζομένων για την ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών, γνήσια ανταλλακτικά και μεγάλη συλλογή αξεσουάρ για την γκάμα των μοντέλων.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 208 1.5 DIESEL - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Επιπροσθέτως, πέρα από τους δωρεάν τεχνικούς ελέγχους, διαθέτει μεγάλο στόλο αυτοκινήτων εξυπηρέτησης, προσφέρει εκπτώσεις σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών και δύο χρόνια εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.

Σημειώνεται τέλος, πως η Peugeot Autoone προσφέρει γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας για κάθε εργασία που διενεργεί, έτσι ώστε οι κάτοχοι Peugeot να νιώθουν ασφάλεια, τόσο κατά την οδήγηση, όσο και κατά τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...