Η Nissan “τρολάρει” την Έκθεση της Φρανκφούρτης (video)

Η ιαπωνική μάρκα γιόρτασε τα αποκαλυπτήρια του ολοκαίνουριου Juke στο γαλλικό χωριό… Francfort

  • -
  • -

Πολλά είναι τα μοντέλα που εντυπωσιάζουν στην τρέχουσα Έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ μερικά άλλα επίσης λάμπουν, αλλά…. δια της απουσίας τους.

Ένα εξ αυτών και το ολοκαίνουριο Nissan Juke, που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες, και έχει αποσπάσει πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων λόγω της σχεδιαστικής αναβάθμισης στην οποία έχει υποβληθεί.

Το compact crossover της ιαπωνικής μάρκας, λοιπόν, δεν έδωσε το «παρών» στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε από το να γιορτάσει τα αποκαλυπτήριά του σε μια άλλη έκθεση. Ακόμα και αν αυτή διοργανώθηκε από τη Nissan, κυρίως για τους ιδιοκτήτες Nissan Juke.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΟΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN JUKE ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το ξεχωριστό event βαφτίστηκε “Francfort Show 2019” έχοντας ως κύριο σκοπό να «τρολάρει» τη μεγάλη γιορτή της Φρανκφούρτης. Συγκεκριμένα, η Nissan επέλεξε το χωριό “Francfort” (γαλλική μετάφραση της Φρανκφούρτης) στον νομό Σαρέντ Μαριτίμ της Νοτιοδυτικής Γαλλίας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. Μόλις 23 άνθρωποι επισκέφτηκαν τη σκηνή της Nissan, παρά το γεγονός πως υπήρχε άφθονο φαγητό.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...