Τα Audi e-tron, Volkswagen e-Golf και e-up! στη ΔΕΘ!

Στη μεγάλη γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, η Kosmocar θα προβάλλει την… ηλεκτροκίνηση

  • -
  • -

Με ένα περίπτερο αποκλειστικά αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνηση θα συμμετέχει η Kosmocar στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με μεγάλες ατραξιόν μοντέλα τόσο της Volkswagen όσο και της Audi.

Το «παρών» στην ετήσια γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού θα δώσει το ηλεκτρικό e-Golf, το οποίο "παντρεύει" την αυτονομία των 300 km με όλα τα χαρακτηριστικά που το έχουν καταστήσει ευρωπαϊκό best-seller. "Συντροφιά" στο… πράσινο μικρομεσαίο θα κρατάει το ηλεκτρικό e-up! το οποίο πλέον θα απολαμβάνει αυτονομία περίπου 260 km. 

Επιπροσθέτως, στο περίπτερο της Kosmocar θα φιλοξενείται και το Audi e-tron, το ηλεκτρικό SUV με τους άνετους χώρους, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και την αυτονομία των 400 km (βάσει WLTP).

Η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τη HELEXPO και φιλοξενείται στο γνώριμο εκθεσιακό χώρο κοντά στο Λευκό Πύργο. Θα υποδεχθεί για πρώτη μέρα το κοινό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ενώ θα κλείσει τις πύλες της την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Ώρες λειτουργίας, τις καθημερινές 16.00 – 22.00 και τα Σαββατοκύριακα 10.00 – 22.00.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...