Το νέο Volkswagen Golf στο τελευταίο στάδιο δοκιμών

Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα γίνει το Φθινόπωρο του 2019

  • -
  • -

Με το «βιογραφικό» του να κοσμείται από 35.000.000 πωληθείσες μονάδες και εφτά γενιές, το νέο Volkswagen Golf είναι έτοιμο να εισέλθει σε μια νέα εποχή: Εκεί που κυριαρχεί η ηλεκτροκίνηση, που ο κόσμος είναι πλήρως διασυνδεδεμένος και ψηφιοποιημένος, που η οδήγηση είναι υποβοηθούμενη.

Προκειμένου, όμως, να είναι… ομαλή η είσοδος σε αυτή τη νέα εποχή, οι άνθρωποι της Volkswagen, υποβάλλουν το επερχόμενο όγδοης γενιάς Golf σε εξονυχιστικές δοκιμές, οι οποίες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιό τους.

Επίσης, δεδομένου ότι το Golf έχει εκατομμύρια φίλους ανά τον κόσμο (τους τελευταίους μήνες είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο) μόνο λίγοι δεν είναι όσοι ανυπομονούν για την παρουσίασή του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: H VOLKSWAGEN ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Η γερμανική μάρκα αφουγκράζεται την… αγωνία τους και ως εκ τούτου δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία απεικονίζει το μοντέλο την ώρα που υποβαλλόταν στα “test”, φορώντας, βέβαια, καμουφλαρισμένη ενδυμασία.

«Η νέα γενιά θα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της Volkswagen, Klaus Bischoff. Όπως, μάλιστα, επισημαίνεται στο δελτίο τύπου της μάρκας, το νέο Golf χωρίς ν’ απαρνείται το DΝΑ του θα φέρει ακόμα πιο δυναμικές αναλογίες, καθώς και την πιο προσεγμένη σχεδίασή του.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2019, ενώ στο πλαίσιο της προσεχούς Έκθεσης της Φρανκφούρτης, είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της “Νέας Volkswagen”.

Εν ολίγοις, η VW αλλάζει σελίδα υιοθετώντας μια πιο «πελατοκεντρική» δομή λειτουργίας, όπου φίλοι της μάρκας θα απολαμβάνουν πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και θα συνιστούν το επίκεντρο της προσοχής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...