5 μοντέλα της Nissan στον κατάλογο των πιο ικανοποιητικών οχημάτων

Η ιαπωνική μάρκα απέσπασε τις περισσότερες διακρίσεις σε κατηγορίες οχημάτων, στα ετήσια βραβεία Autopacific Satisfaction Awards (VSA)

  • -
  • -

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Nissan αποσπά τις περισσότερες διακρίσεις σε κατηγορίες οχημάτων, στα ετήσια βραβεία Autopacific Satisfaction Awards (VSA).

Συγκεκριμένα, το πέντε φορές νικηφόρο Murano και το τέσσερις φορές Maxima συμπεριελήφθησαν μαζί με τα Rogue, Altima και Armada στον κατάλογο των "πιο ικανοποιητικών" οχημάτων.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN MICRA 1.0 DIG-T 117 PS

Ο θεσμός VSA διανύει το 23ο έτος λειτουργίας του και μετρά την ικανοποίηση των ιδιοκτητών, λαμβάνοντας υπόψη  32 ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που εκτείνονται από την οδηγική απόδοση,  έως την άνεση των  καθισμάτων και τον εσωτερικό σχεδιασμό.

Οι νικητές αναδεικνύονται από  τις απαντήσεις περισσότερων από 50.000 νέων ιδιοκτητών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών. Τα βραβεία VSA έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου να αντικατοπτρίζουν μια πλήρη εικόνα της εμπειρίας ιδιοκτησίας.

«Είναι ενθαρρυντικό  το γεγονός ότι ηγούμαστε στις περισσότερες κατηγορίες, στην ικανοποίηση ιδιοκτησίας οχήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των Nissan, εντός ενός ευρέως φάσματος προϊόντων, αγαπούν τα οχήματά τους. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι», δήλωσε ο Billy Hayes, αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων, της  Nissan North America.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...