Νέα μονάδα Peugeot AUTOONE στο Μαρούσι

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 30, κοντά στο Δαχτυλίδι

  • -
  • -
Νέα μονάδα Peugeot AUTOONE στο Μαρούσι
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τον Αύγουστο τέθηκε σε λειτουργία η νέα υπερσύγχρονη μονάδα Peugeot AUTOONE, η οποίο αποτελεί μέλος του Ομίλου Συγγελίδη. Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 30 στο Μαρούσι γίνεται εύκολα, μέσω της Αττικής Οδού.   

Η PEUGEOT AUTOONE, με έκταση σχεδόν 2.100 τ.μ, φιλοδοξεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών, καθώς θα τους παρέχει μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης και θα τους φέρνει σε επαφή με ποικίλα ερεθίσματα: από την πλήρη παρουσίαση της γκάμας τόσο των επιβατικών όσο και των επαγγελματικών αυτοκινήτων, μέχρι και τη δυνατότητα αγοράς μοναδικών αξεσουάρ από την Boutique της Peugeot.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ PEUGEOT 508 

Επίσης, θα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα απευθύνεται σε εταιρείες Rent A Car και μακροχρόνιων μισθώσεων. Εκεί θα παρουσιάζονται τόσο επιβατικά, όσο και επαγγελματικά αυτοκίνητα με προσανατολισμό τους επαγγελματίες και τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε εταιρείας. Τέλος, θα δίνεται δυνατότητα test drive σε όλα τα μοντέλα της Peugeot σε κάθε έκδοση ή κινητήρα. 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών, το οποίο αποτελεί τομή για τα ελληνικά δεδομένα. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, η πελατοκεντρική αντίληψη και η πληθώρα οχημάτων, τόσο test drive, όσο και εκθεμάτων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το το αναδεικνύουν ως ένα κατάστημα πρότυπο για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο https://autoone.peugeot-hellas.gr

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...