Η νέα BMW 2 Gran Coupe σε έκδοση με 306 ίππους

Με προσθιοκίνητη πλατφόρμα και καινοτόμο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

  • -
  • -

Λίγους μήνες πριν κάνει επίσημα πρεμιέρα (το Νοέμβριο του 2019 στο σαλόνι του Λος Άντζελες) η 2 Series Gran Coupe πραγματοποιεί δοκιμές καμουφλαρισμένη. Το τετράθυρο coupe της BMW θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020, συνδυάζοντας τη σπορ σχεδίαση με την πρακτικότητα που προσφέρουν δύο επιπλέον πόρτες.

Χρησιμοποιώντας την αρχιτεκτονική της Σειράς 1 με κίνηση στους εμπρός, η BMW 2 Gran Coupe θα είναι διαθέσιμη με πλούσια γκάμα κινητήρων. Στην κορυφή βρίσκεται ο 2λιτρος ισχύος 306 ίππων, ο οποίος θα εφοδιάζει την τετρακίνητη M235i xDrive. Στον εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης περιλαμβάνεται διαφορικό Torsen στον μπροστινό άξονα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ BMW Z4

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της 

BMW 2 Series

φέρει traction control με τεχνολογία ARB (near-actuator wheel slip limitation), το οποίο προέρχεται από το ηλεκτρικό i3s. Το ARB χρησιμοποιεί αισθητήρα ολίσθησης τοποθετημένο απευθείας στην μονάδα ελέγχου του κινητήρα (ECU) παρά στην μονάδα ελέγχου του DSC (Dynamic Stability Control). Με αυτή την αλλαγή η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται πιο γρήγορα και άρα επιτυγχάνεται νωρίτερα ο έλεγχος της ολίσθησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...