Μία Bentley Continental GT W12 Convertible στις Σπέτσες

Η Bentley Athens γιόρτασε τα 100 χρόνια ζωής της μάρκας, ούσα χορηγός του Spetses Classic Yacht Regatta 2019

  • -
  • -

Τη χορηγία του Spetses Classic Yacht Regatta 2019 (SCYR2019), του κορυφαίου Διεθνή Αγώνα Κλασικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα που διεξήχθη για 9η συνεχόμενη χρονιά στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, το Σαββατοκύριακο (6-7/7),  επέλεξε η Bentley Athens προκειμένου να γιορτάζει την επέτειο των 100 χρόνων της μάρκας.

Μεγάλη ατραξιόν του SCYR2019 αποτέλεσε η μοναδικής ομορφιάς Continental GT W12 Convertible, η οποία, στην πανελλήνια πρεμιέρα της, δέσποζε στο περίπτερο της Bentley Athens, στην Πλατεία Ποσειδωνίου.

Για τις συστάσεις του κοινού με το μοντέλο φρόντισε ένας «ειδικός» της μάρκας από τη Μ. Βρετανία, ένα “Bentley Boy” (όπως ονομάζονταν οι εύποροι Βρετανοί της δεκαετίας του 1920 που έλαμψαν σε σημαντικούς αγώνες) από το εργοστάσιο Crew.

Την αυλαία της ξεχωριστής βραδιάς, μάλιστα, έκλεισε ένα ξεχωριστό εορταστικό πάρτι στο Ποσειδώνιο Grand Hotel όπου το παρών έδωσαν πελάτες της μάρκας, ιδιοκτήτες σκαφών που συμμετείχαν στον αγώνα και τα πληρώματά τους.

Σχετικά με τον 9ο Spetses Classic Yacht Regatta, διοργανωτή αποτέλεσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας, με τον αγώνα να διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...