Δύο εμβληματικές Bentley στις Σπέτσες

Η βρετανική μάρκα θα αποτελέσει χορηγό του Διεθνούς Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών “Spetses Classic Yacht Regatta 2019"

  • -
  • -

Μια σειρά εκδηλώσεων επετειακού χαρακτήρα έχει προγραμματίσει για την τρέχουσα χρόνια η Bentley Motors, στο πλαίσιο των εορτασμών της για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Εναρκτήρια εορταστική εκδήλωση, επί ελληνικού εδάφους, συνιστά το Spetses Classic Yacht Regatta 2019 (SCYR) , η 9η «στροφή» του κορυφαίου Διεθνούς Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, με την υπερπολυτελή μάρκα να αποτελεί περήφανο χορηγό.

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου του αγώνα, στον Ναυτικό Όμιλο της Ελλάδας. Τα βλέμματα κέντρισε μια εμβληματική Bentley Bentayga και μια Continental GT V8 Convertible.

Αναφορικά με το Spetses Classic Yacht Regatta 2019

Με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών, η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασσικά και παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΕΑ BENTLEY FLYING SPUR: ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΜΕ... ΣΠΟΡ ΨΥΧΗ

Σκάφη με «βαριά» ιστορία, καθώς και εξαιρετικοί αθλητές που έχουν «διαφημίσει» τη χώρα μας παγκοσμίως, θα απογειώσουν το ενδιαφέρουν του αγώνα Spetses Classic Yacht Regatta 2019, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες.

Bentley Motors, ένας αιώνας ζωής

Η βρετανική μάρκα υπερπολυτελών, χειροποίητων αυτοκινήτων ιδρύθηκε στις 10 Ιουλίου του 1919, με πρωτοβουλία του Walter Owen Bentley. Όραμα του W.O., όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, ήταν η δημιουργία ενός γρήγορου αυτοκινήτου, του καλύτερου στην κλάση του. Έναν αιώνα μετά, η Bentley έχει ταυτιστεί για τις μοναδικές πρακτικές σύζευξης πολυτέλειας και δυναμισμού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...