Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος και επιπλέον προνόμια από τη Suzuki

Το πρόγραμμα ισχύει για τους κατόχους Suzuki και μέχρι τις 30 Αυγούστου

  • -
  • -

Δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 12 σημείων λειτουργίας, συστημάτων ασφαλείας και άνεσης του οχήματός τους, καθώς και επιπλέον προνόμια προσφέρει η Suzuki στους κατόχους αυτοκινήτων της μάρκας έως τις 30 Αυγούστου.

 Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Suzuki, ώστε να προγραμματίσουν το έλεγχο του αυτοκινήτου τους, ο οποίος θα τους επιτρέψει να ταξιδέψουν με ασφάλεια στον καλοκαιρινό προορισμός τους.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SUZUKI SWIFT SPORT

Εκτός από τον δωρεάν έλεγχο, προσφέρεται και 25% έκπτωση στα Γνήσια Ανταλλακτικά Service ή Επισκευών για εκείνους τους οδηγούς Suzuki που το αυτοκίνητό τους έχει ταξινομηθεί έως 31/12/2014. Σημειώνεται δε πως εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιείας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.

Επιπροσθέτως, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που ενσωματώνουν Γνήσια Φίλτρα Καμπίνας Suzuki  μπορούν να επωφεληθούν του προγράμματος παροχής υπηρεσιών απολύμανσης του συστήματος κλιματισμού έναντι 60 ευρώ.

Η ανωτέρω εργασία εξασφαλίζει προστασία κατά της σκόνης/ γύρης, αντιβακτηριδιακή προστασία, προστασία κατά των οσμών/ καυσαερίων, μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: www.suzuki.gr και www.mysuzuki.gr


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...