Είσαι ιδιοκτήτης ή ψάχνεις για Jeep; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Τα νέα καταστήματα και εξουσιοδοτημένα service στην Ελλάδα

  • -
  • -

Η αλλαγή αντιπροσώπου για μια μάρκα συνεπάγεται πάντα και μεγάλες αλλαγές για τους πελάτες της. Πρόσφατο παράδειγμα η Jeep. Μετά από πολυετή και ιδιαίτερα πετυχημένη αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά από τον Όμιλο Συγγελίδη, η αμερικανική εταιρία πέρασε από τις 15 Απριλίου 2019 στον έλεγχο της FCA Greece, επίσημο εισαγωγέα των Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar. Αυτό σημαίνει αφενός νέα σημεία πώλησης, αλλά και service για τους ιδιοκτήτες Jeep στην Ελλάδα. Παρακάτω, απαντούμε στις απορίες που ενδεχομένως έχουν οι λάτρεις και ιδιοκτήτες της μάρκας.

 

Πότε θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η νέα αντιπροσωπεία;

Η άρτια οργάνωση ενός επίσημου δικτύου, διαθέσιμου stock αυτοκινήτων, υλοποίηση διαφημιστικού πλάνου, νέων τιμοκαταλόγων, site κλπ, προϋποθέτει συνήθως μια περίοδο 4-9 μηνών. Ωστόσο, η FCA Greece κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις παραπάνω διαδικασίες μέχρι τα τέλη Μαΐου, μόλις 45 ημέρες από την ανάληψη της μάρκας (15 Απριλίου).

 

Τι γίνεται με την τεχνική υποστήριξη και τις εγγυήσεις;

Το σύνολο των υπηρεσιών After Sales (συντήρηση, επισκευή, εγγυήσεις, κτλ.) για τα μοντέλα της Jeep είναι πλήρως ενεργοποιημένο και όλες οι εργασίες που εμπίπτουν στους όρους εγγύησης μπορούν να πραγματοποιηθούν (αποκλειστικά) στο νέο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Υποστήριξης της μάρκας, το οποίο καλύπτει ήδη σημαντικό μέρος της Ελληνικής επικράτειας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα σημεία SERVICE του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Jeep στο www.jeep.gr/dianomeis.

 

Σε ποια καταστήματα μπορούν να απευθυνθούν όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα καινούριο Jeep;

Στον ίδιο ιστότοπο (www.jeep.gr/dianomeis) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα σημεία ΠΩΛΗΣΗΣ του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Jeep.

 

Οι ενδιαφερόμενοι, που μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες; Πότε θα λειτουργήσει τo νέο site;

Το website της Jeep (www.jeep.gr), όπου έχει αναρτηθεί και ο επίσημος τιμοκατάλογος, είναι online. Επιπλέον, ήδη από την 1η Απριλίου είναι σε λειτουργία το τηλεφωνικό κέντρο της FCA Greece (800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση, ή 2109988542 με αστική χρέωση), καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών CustomerServicesGreece@fcagroup.com, για να μπορούν οι κάτοχοι Jeep να λύνουν τις απορίες τους ή να κάνουν σχετικά αιτήματα.

 

Τι να περιμένουν οι λάτρεις της μάρκας στο άμεσο μέλλον;

Ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση του ανανεωμένου Renegade στην Ελλάδα, με ολοκαίνουριους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 1.0 & 1.3 Firefly και τους αποδοτικούς diesel 1.6 & 2.0 Multijet, δίπλα στο ιδιαίτερα πετυχημένο Compass. Τα μελλοντικά πλάνα της Jeep τα είδαμε πρόσφατα στη Γενεύη. Πρόκειται για τα plug-in υβριδικά Jeep Renegade και Jeep Compass, τα οποία αναμένουμε στην Ελλάδα μέχρι το Μάιο του 2020. Μαζί τους αναμένουμε και το νέο pick-up Gladiator!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...